Ezo

Ezt hozza számodra 2024 a szerelem terén a csillagjegyed alapján

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.16 | 10:18

Hamarosan itt az új év, és vele az új energiák is. Az Ikrek intellektuális kalandot, az Oroszlán személyes ébredést, a Bika stabil párkapcsolatot élhet meg...

Kos (március 21 – április 19)

Az év elején szenvedély és az izgalom veszi körül a Kosokat. Egy váratlan találkozás vagy egy rég elfelejtett kapcsolat fellobbanhat, ám ne feledd: nem biztos, hogy ez a szikra az, ami hosszú távon jót hozhat. Talán csak azért kellett találkoznotok, hogy megérts valamit magaddal, az igényeiddel kapcsolatban… Az év második felében a túlzott önállóságod miatt komoly vitákra számíthatsz a partnereddel.

Bika (április 20 – május 20)

A januári, februári punnyadás után a Bikákat romantikus időszak várja 2024 tavaszán. A régóta várt személy közelebb kerülhet hozzád, de óvatosan bánj a szíveddel, hajalmos lehetsz ugyanis fejest ugrani olyasmibe, amit később megbánsz. Az év közepén a kommunikáció nehezebben megy a körülötted lévőkkel, ami a párkapcsolatodra is kihat – az ősz hozhatja el az egyensúlyt.

Ikrek (május 21 – június 20)

Az Ikrek jegy számára az év elején egy könnyed és szórakoztató kapcsolódás érkezhet az életébe: nem feltétlenül szerelem, inkább erős vonzalom, intellektuális téren. Az év közepén egy kis zűrzavar alakulhat ki, mikor is egy régi szerelem visszatérhet az életedbe: ő sokkal többet akar, mint te, és emiatt tanácstalanná válhatsz. Készülj fel a váratlan fordulatokra.

Rák (június 21 – július 22)

A Rákok számára az új év romantikus és érzelmes lesz.  Ha párkapcsolatban vagy, új, friss energiák érkeznek kettőtök dinamikájába, ha szingli vagy, olyan randik világába érkezel meg, amelyekről korábban csak álmodozni volt bátorságod. Nyugodtan éld ki magad ezekben, most ennek van itt az ideje. Azért persze vigyázz a kommunikációra (nem kell térni semmit sem, amiben nem vagy biztos!), és hagyj helyet az egyéni fejlődésnek.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22)

Az Oroszlánok számára 2024 a személyes fejlődésről szól majd. az önismereti munka, a pszichoterápia, az alternatív önsegítő és öngyógyító módszerek segíthetnek abban, hogy szintet lépj a meglévő kapcsolatodban, vagy épp új, korábban sosem tapasztalt érzelmi mélységű kapcsolatot vonzz be, ahol a másik úgy szerethet téged, ahogyan arra szükséged van.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22)

A Szűz jegy számára az év első fele a kölcsönös megértésről és a stabil kapcsolatokról szól. Azonban a nyár folyamán meg kell küzdened néhány bizonytalansággal a párkapcsolatodban: elképzelhető, hogy a társad más irányba is kacsingat? Ne félj kifejezni az érzéseidet, és keress megoldásokat a konfliktusokra.

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

Az év elején egy régi barátból lehet több, mint gondoltad volna, de a különböző értékek miatt az év közepén feszült helyzetek alakulhatnak ki. Most kell erős határokat húznod, és nyíltan kommunikálnod igényeidet.

Skorpió (október 23 – november 21)

A Skorpió a Plútó miatt 2024.ben különösen hajalmos lehet arra, hogy hazudjon önmagának. Az év elején egy titokzatos találkozás hozza el a szerelem szikráját, de vigyázz, ne hagyja figyelmen kívül a valóságot. Az év végén komoly párkapcsolati döntéseket kell hoznod, és itt is szükség lehet arra, hogy szembenézz az igazsággal, ami most még talán rejtve marad fürkésző szemeid előtt.

Nyilas (november 22 – december 21)

A Nyilas jegy számára az év sok kalandot tartogat, de nem feltétlenül az elkötelezett, mély szerelem és párkapcsolat terén. A  túlzott szabadságvágy számos konfliktus forrása lehet az életedben, de talán nincs itt az ideje annak, hogy elköteleződj. Koncentrálj a céljaidra, az idő neked dolgozik.

Bak (december 22 – január 19)

A Bak jegy számára az év arról szól, hogy megfontoltan építsd a kapcsolataidat. Az év elején egy lassú égésű szerelem bontakozhat ki,  ah most kitartó vagy, egy életre szóló kapcsolódás is kialakulhat. Ne engedd, hogy a rutin vagy a munka elvonja a figyelmedet a párkapcsolatodról, ha már elköteleződtél: most van lehetőség az elmélyülésre már meglévő társad oldalán is.

Vízöntő (január 20 – február 18)

A Vízöntőknek az év sok kreatív és inspiráló pillanatot hozhat a szerelemben. Az év elején egy plátói szellemi kapcsolat hozhat komoly önismereti megértéseket, ébredéseket, de figyelj arra, hogy ne hagyj figyelmen kívül semmilyen fontos jelet. Az év második felében a függetlenséged és makacsságod miatt feszültségek merülhetnek fel.

Halak (február 19 – március 20)

A Halak jegy számára az év tele lesz érzelmi hullámvasúttal. Lesz lehetőség megújulásra, de a tavasz hozhat némi bizonytalanságot. Figyelj az érzelmi egyensúlyodra, törődj magaddal, ne próbálj meg az igényeidet elnyomva alkalmazkodni a másikhoz. 2024 megértéseket hozhat, ami később nyitja meg számodra az utat a boldog párkapcsolat felé.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló