Gasztró

Egyszerre rohasztottak egy házi és egy gyorséttermi hamburgert, döbbenetes a különbség

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.17 | 14:33

A Time-lapse videón látszik, hogy a gyorséttermi szenyát egyszerűen nem fogja az idő vas foga.

Sokszor hallottunk már erről, most egy time-lapse videó is bemutatja, hogy egészen máshogy dolgozik az enyészet egy otthon készített burger és egy gyorséttermi hambi esetében. Előbbin 10 nap után már masszívan virágzik a penész, utóbbit ennyi idősen viszont rosszabb helyeken simán el tudnák adni egy figyelmetlen vevőnek.

Burger Timelapse Battle

https://www.time-lapse-footage.com – Timelapse Battle between organic and “regular” Hamburger. Time Lapse footage available for licensing at https://www.time-lapse-footage.com/video-clip-1282/timelapse-clip-two-rotting-hamburgers-decomposition-4k-video More rotting food and fruit mold timelapse videos at https://www.time-lapse-footage.com/stock-footage-clips/videos-fruits-and-food music © STORMWAVE Audio https://www.youtube.com/user/StormwaveAudio subscribe to TEMPONAUT http://www.youtube.com/user/TEMP0NAUT?sub_confirmation=1 © TEMPONAUT – https://www.time-lapse-footage.com

A kísérletet két részben végezték el, és ha egymástól külön helyezték el a két hamburgert, a gyorséttermi még 80 nap alatt sem penészedett be, csak összeszáradt. Ha viszont egymás mellé helyezték őket, ezen is megjelent a penész.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló