47
Gasztró
Igen, most már kék ráment is ehetünk
Sőt, a fantázianeve ennek is unikornis rámen. Hogy miért, az számunkra is rejtély, de úgy tűnik, ezzel a képzeletbeli állattal és némi ételszínezékkel bármit el lehet adni.
A tokiói Kipposhi étteremben bárki megkóstolhatja a vibráló, kék színű japán tésztalevest. A húsból készült alaplé furcsa színét a spirulina, vagyis kék-zöld alga adja, éppen mint az egészséges, szivárvány színű latténak, amiről már korábban is írtunk. A levesben friss zöldségek, tojás és csirke található, tehát valójában egészen hétköznapi ízekkel hódítja a vendégeket, csak éppen a színe furcsa egy kissé.
Fotó: Instagram / kipposhi21
Szólj hozzá
Nincs hozzászólás
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.