Gasztró

Igen, most már kék ráment is ehetünk

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.24 | 07:30

Sőt, a fantázianeve ennek is unikornis rámen. Hogy miért, az számunkra is rejtély, de úgy tűnik, ezzel a képzeletbeli állattal és némi ételszínezékkel bármit el lehet adni.

A tokiói Kipposhi étteremben bárki megkóstolhatja a vibráló, kék színű japán tésztalevest. A húsból készült alaplé furcsa színét a spirulina, vagyis kék-zöld alga adja, éppen mint az egészséges, szivárvány színű latténak, amiről már korábban is írtunk. A levesben friss zöldségek, tojás és csirke található, tehát valójában egészen hétköznapi ízekkel hódítja a vendégeket, csak éppen a színe furcsa egy kissé.

Fotó: Instagram / kipposhi21


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló