47
Gasztró
Reggelire talán kicsit erős lenne, de ebédre egy jó vérleves valakinek?
A vietnámi nyersvér-leves proteinben gazdag étel, és ezért a vietnámiak reggelire fogyasztják.
Jellemzően kacsa-, liba- vagy disznóvérből készül, amit nyers állapotában szolgálnak fel. Hogy ne alvadjon gyorsan a vér, sóoldatot és halas szószt kevernek bele. Aztán egy kis hús meg gyógynövények. és már készen is van az ízletes, kiadós vérleves, ami állagra kicsit olyan, mint a lágy puding. Állítólag jótékony hatással van a testhőmérsékletünk ideális szabályozására, és a vérszegénység megelőzésére is tökéletes. Na meg akkor is az, ha történetesen vámpír, és annak is ínyenc az ember. Jó étvágyat!
Szólj hozzá
Nincs hozzászólás
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.