Gasztró

Reggelire talán kicsit erős lenne, de ebédre egy jó vérleves valakinek?

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.03 | 08:42

A vietnámi nyersvér-leves proteinben gazdag étel, és ezért a vietnámiak reggelire fogyasztják.

Jellemzően kacsa-, liba- vagy disznóvérből készül, amit nyers állapotában szolgálnak fel. Hogy ne alvadjon gyorsan a vér, sóoldatot és halas szószt kevernek bele. Aztán egy kis hús meg gyógynövények. és már készen is van az ízletes, kiadós vérleves, ami állagra kicsit olyan, mint a lágy puding. Állítólag jótékony hatással van a testhőmérsékletünk ideális szabályozására, és a vérszegénység megelőzésére is tökéletes. Na meg akkor is az, ha történetesen vámpír, és annak is ínyenc az ember. Jó étvágyat!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló