Gasztró
Így készül a híres-neves boeuf bourguignon
A legendás boeuf bourguignon... magyarul nevezzük burgundiai marharagunak. Aki kicsit is jártas a konyhai tudományokban, bizonyára hallott már erről a kultikus egytálételről, aminek az elkészítésétől minden háziasszony retteg, pedig annyira nem is vészes, ha az ember megteszi a kellő előkészületeket.
Ebben a videóban Andrew Rea készíti el a finomságot, méghozzá a nagyszerű Julia Child eredeti receptje alapján. Mielőtt bárki belevágna, szólnánk, hogy megfelelő minőségű hús és bor nélkül teljesen felesleges elkezdeni főzni és arra is gondolni kell, hogy
minimum 4-5 órába telik az elkészítése.
Binging with Babish: Boeuf Bourguignon from Julie & Julia
Frequently, watching a Meryl Streep movie means you’re watching it for Meryl Streep, and not much else. But in the case of Julie & Julia, a host of stunning food porn accompanies Streep’s charming turn as the late/great Julia Child. Does the recipe from Julia’s first-ever television appearance stand the test of time?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.