Gasztró

A fagyihoroszkóp elárulja, melyik hűsítő édesség illik hozzád

  • Szerző:nuus
  • 2024.07.05 | 13:32

A fagyihoroszkóp megmutatja, melyik fagyi jön be neked a legjobban a legnagyobb valószínűséggel. Te próbáltad már a sajátodat?

A fagyival egy kicsit mindannyian úgy vagyunk, mint Gombóc Artúr a csokival: mindegy, hogy milyen, csak legyen! A csillagjegyünk mégis adhat valami támpontot, hogy melyik fajta számunkra a leges-legfinomabb.

fagyihoroszkóp
Fotó: freepik.com

Kos

Egy vérbeli Kos szereti az átütő ízeket, azt, ami valóban emlékezetes és különleges. Bátran kísérletezik az ízekkel a desszertek terén is, hát még ha fagylaltról van szó. A csilis csokoládé például egyszerre jeges és tüzes – épp a Kosnak való!

Bika

A jegy szülötte igazi gourmet, nagyon értékeli a kifinomult ízvilágot, ugyanakkor mindig biztosra megy, és szereti a hagyományos, klasszikus desszerteket. Egyik kedvence valószínűleg a Bourbon vanília. Már csak a mértékre kell ügyelnie!

Ikrek

Az Ikrek jegybe tartozó érdeklődő és játékos, és mindig lelkesedik az újításokért. Szívesen próbál ki olyan ízeket, amik eltérnek a megszokottól. A sós karamella ízesítésű fagyi például egészen biztosan bomba-siker lesz nála!

Rák

A Rák otthonszerető és gondoskodó természet, ezért egészen biztosan mindig tart a mélyhűtőben ínycsiklandó fagyit a gyerekeknek, barátoknak. Biztosra megy, és több ízből is választ, hogy az összes vendége találjon kedvére valót.

Oroszlán

A jegy szülöttének a természetében valóban van valami „királyi”, és nagyon szereti, ha hétköznapokba is bele tud cseppenteni egy kis luxust, eleganciát. Inkább kevesebbet, de valóban minőségit fogyaszt, és nagyon fontos számára a tálalás is. Egy csodálatos fagylalt-kehely egy elegáns cukrászda teraszán épp megfelel!

Szűz

Rendkívül egészségtudatos, így ha hagyja magát elcsábítani egy kis bűnözésre, a lehetőségekhez mérten akkor is egészséges fagyit választ. Cukormentes citrom fagyi, vagy jeges desszert valódi gyümölcsökből – ez az, ami hozzá passzol.

Mérleg

Kifinomult ízlése a fagyiválasztás terén is megnyilvánul. Mivel az esztétikum iránti igénye magas, a Mérleg számára is nagyon fontos a körítés. Szép kehely, vagy édes tölcsér, roletti, cukor-szórat – és egy könnyű, légies, gyümölcsös gombóc.

Skorpió

A szenvedélyes és titokzatos Skorpió szereti az erőteljes ízeket, és még jobban, ha valami egyszerre klasszikus és meglepő. A rumos csokoládé, vagy a sárkánygyümölcsből készített jeges finomság biztos, hogy lehengerlő siker lesz nála.

Nyilas

A Nyilas lételeme a világjárás, a felfedezés, igazi vándor-természet, és nagyon nyitott a gasztronómiai utazások iránt is. A New York sajttorta ízű fagyi, vagy egy gombóc „Velencei álom” a kalandozásait juttatja eszébe.

Bak

A klasszikus, a tradicionális ízek szerelmese. Ha fagylalt, akkor csokoládé, vanília, vagy eper, de minden a válogatott hozzávalókból, a legjobb minőségben. És nem hiányozhat a gombócok mellől a házi készítésű tejszínhab sem.

Vízöntő

Imádja a változatosságot, az újításokat, az innovatív ötleteket. Jöhet minden, ami különleges! Mit szólna például egy gombóc hűs levendula-fagyihoz? Vagy inkább egy áfonyás mascarponés különlegességre fáj a foga?

Halak

Szeret sodródni az árral, rendkívül változékony természet. Így nincsen biztos befutó nála, a pillanatnyi hangulata szerint választ. Egyik nap a gyümölcsösre esküszik, másnap már a csokoládé a kedvence. Egy azonban biztos: a Halak személyében egy igazi fagyi-imádóval van dolgunk!

(Via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló