Gasztró

Ha bírtad a fekete limonádét, ezt a fura fish&chipset is legyűrnéd?

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.12 | 14:43

Szó sincs odaégetett kajáról, ebbe a különlegességbe az aktív szén direkt került bele.

Nincs mese, szintet lépett az aktív szén fogyasztása: a poénnak még nagyon jó éjsötét limonádé messze nem csak berlini technós körökben kelendő már. Az ausztrálok sem szarral gurigáznak, hiába tűnhet úgy a kép láttán:

Ha már a Top Food Melbourne bemutat egy ilyen menüt, azt azért fontolóra kell venni.

Bő egy éve az ausztálok egy posztmodern antikávéval borzolták az idegeket:

Volt egy olyan pimasz húzás is már, hogy öt ausztrál dollárért (2500 forint) árultak egy kanálnyi Nutellát.

De térjünk vissza a legújabb gyöngyszemhez: a Long Story Short Cafe által feltalált és -tálalt sült hal darabok igencsak olyanok, mintha emberi végtermékek volnának, ahogyan ezt több kommentelő is felrója az étterem Instagram felületén. Egy hobbi-gourmand például így mentené a helyzetet:

Egy kis hozzáadott kukorica vagy szezámmag ráférne, attól élethűbbnek nézne ki.

Másnak sincs ínyére a látvány:

Biztos finom, de valahogy nem hozza meg az étvágyat, ha ránézek.

Az étkezde tulajdonosnőjét nem hozza ki a sodrából a sok okos megjegyzés, Ly Nguyennek ugyanis bejött a merész menü:

Ez megy most a legjobban. Fájdalmas volt bevezetni, de a legnépszerűbb ételünk lett mára. Hosszú sorok kígyóznak az ajtóban, szóval nem panaszkodnék.

A tésztába beleteszik az aktív szenet, melynek rengeteg egészséges hatása van. Csökkenti a koleszterin szintjét, a gázképződést és a másnaposságra is gyógyír.

A vőlegénye javasolta, hogy hanyagolják egy kicsit a hagyományos sült hal-sült krumpli menüt, mert olyan unalmas már. Az íze és a ropogós bundája ugyanaz marad, a szén hozzáadása után is.

Brunch should always look this good ??? ?@y_u_m_I_m_I__

A post shared by Long Story Short (@longstoryshortcafe) on

Szeretünk új dolgokat kipróbálni, és élvezzük, ahogyan a vevőink reagálnak ezekre. Magas minőségűek az ételeink és a kávéink, és nagyra értékeljük a közösségi média-beli fogadtatásukat is, legyen az pozitív vagy negatív. Azon igyekszünk, hogy mindig tudjunk egy WOW-faktort is szervírozni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló