Gasztró

A szusi művészete egyetlen fenomenális videóban

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.24 | 16:33

A szusi egy hagyományos japán étel, melynek összetevői főtt, ecetes rizs, amit általában hallal vagy egyéb tengeri étellel együtt tálalnak. Sokan tévesen nyers halként emlegetik, bár ez is gyakori összetevője, ezt valójában szasiminek nevezik.

Daisuke Nakazawa a világ egyik leghíresebb szusiséfje, egyetlen videóban mutatja be mesterségét.

Azt szeretném, ha a vendégeim nem felejtenék ela pillanatot, mikor megkóstolják az ételemet. Azt akarom, hogy felkiáltsanak, mikor megkóstolják az általam készített szusit.

A szusinak több formája is elterjedt, a közös bennük a rizs, a töltelékek és a feltétek pedig változatosak. Ez az étel rendkívül elterjedt lett az egész világon, de a nyugati országokban olyan verziókkal is találkozhatunk, amelyeket Japánban csak ritkán, vagy egyáltalán nem készítenek el.

The Art Of Sushi By Daisuke Nakazawa

Watch Chef Nakazawa, former apprentice of Jiro Ono, take us through the art and beauty of his sushi. Daisuke Nakazawa website: http://sushinakazawa.com/ Instagram: https://www.instagram.com/sushinakazawa/ Check us out on Facebook! – facebook.com/buzzfeedtasty Credits: https://www.buzzfeed.com/bfmp/videos/22371 MUSIC Quintet For Piano In A Major Licensed via Warner Chappell Production Music Inc.

Fotó: YouTube


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Életveszélyes az Apple új terméke
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 05.