Gasztró

Furcsa ízre panaszkodott, de azért megitta a sört. Két gekkó teteme volt benne

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.08 | 20:39

Durva pert akasztott a Heineken nyakába George Toubbeh, aki furcsálta ugyan jól megérdemelt sörének az ízét, de azért megitta. Nem kellett volna. Az üres dobozból két döglött gekko teteme pottyant ki, a fickó meg csúnyán megbetegedett az italtól.

Forrás: pixabay.com/Kaz CC0

A pórul járt kaliforniai férfi az élelmiszer áruházat is beperelte, ahol a sört vásárolta. Bár azt mi sem értjük, mi vezette rá, hogy egy hajtásra legurítsa a fura ízű sört. Merthogy alig ment le a gyomrába, hirtelen görcsös hasüregi fájdalmad érzett, és okádni kezdett. Elmondása szerint a lány volt az, aki felvágta a sörösdobozt, és két döglött gekkót talált benne.

via GIPHY

Elmondásuk szerint az állatok teste olyan tökéletes állapotban volt, hogy azt gyanítják, közvetlenül a doboz lezárása előtt kerülhettek bele a sörbe. Vesztükre. Az iszákos hüllőkre fulladásos halál várt, nem csoda hát, hogy megmérgezték a sörfürdőjüket.

via GIPHY

Az esetet követően Toubbeh durván lebetegedett, ezért azonnal kórházba ment a lányával. Itt már olyan fájdalmak és görcsök gyötörték, s olyan hasmenése volt, hogy napokig képtelen volt élelmet magához venni. Ügyvédje szerint nemcsak pánikrohamot kapott, de poszttraumás stressz szindróma is kikezdte az idegeit a sörbe fult gekkók miatt.

via GIPHY

A férfi most azt követeli mind a sörgyártól és mind az áruháztól, hogy fizessék ki a kórházi kezelésének költségeit, azt a pénzt, aminek megkeresésétől elesett, mivel dolgozni sem tudott, és persze az okozott lelki sérülésekért is kártalanítsák.

via GIPHY

A Heineken szerint nincs alapja a férfi vádjainak. Mint elmondták, biztonsági és tisztasági előírásuk a legmagasabb szintű a világon, és lehetetlen, hogy kóbor sörimádó gekkók tévedjenek be a sörgyárba. Ennek ellenére ígéretet tettek arra, hogy kivizsgálják ezt az esetet.

Még idén tavasszal egy dél-dakotai férfi vádolta meg a Coca-Colát, mivel egeret talált a kólájában. A gyár erre cinikusan csak annyit felelt:

Lehetetlen, egy egér nyom nélkül lebomlott és feloldódott volna a kólában.

Forrás: pixabay.com/Kaz CC0


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló