Gasztró

Egy év alatt 50 kilót fogyott a pizza-diétával – íme, itt a titok!

  • Szerző:nuus
  • 2018.08.24 | 18:15

Végre egy fogyókúrás módszer, ami meglepően jól hangzik! Pasquale Cozzolino könyvet írt a módszerről, ami több mint 65 ezer példányban kelt el. Amúgy is 53 ezer követője van az Instagramon: sejtjük, miért.

A csodamódszer alapjai egyszerűek, bár magáról a témáról nem véletlenül született könyv: a receptvariációk szinte végtelenek:

– a pizzaalaphoz nem adunk cukrot
– több víz és liszt is kerül bele
– az élesztőt 72 órán hagyjuk kelni
– friss, zsírmentes mozzarella sajt

Ha ez adott, máris diétás a pizza, mégis finom – a szerző szerint, aki 175 kilóról fogyott le 125-re ennek a módszernek a segítségével.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló