47
Gasztró
Egy év alatt 50 kilót fogyott a pizza-diétával – íme, itt a titok!
Végre egy fogyókúrás módszer, ami meglepően jól hangzik! Pasquale Cozzolino könyvet írt a módszerről, ami több mint 65 ezer példányban kelt el. Amúgy is 53 ezer követője van az Instagramon: sejtjük, miért.
A csodamódszer alapjai egyszerűek, bár magáról a témáról nem véletlenül született könyv: a receptvariációk szinte végtelenek:
– a pizzaalaphoz nem adunk cukrot
– több víz és liszt is kerül bele
– az élesztőt 72 órán hagyjuk kelni
– friss, zsírmentes mozzarella sajt
Ha ez adott, máris diétás a pizza, mégis finom – a szerző szerint, aki 175 kilóról fogyott le 125-re ennek a módszernek a segítségével.
Szólj hozzá
Nincs hozzászólás
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.