Gasztró

Ők sütik az egyik legjobb pizzát az országban, el is árulják a titkukat

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.09.02 | 13:48

Elindult új sorozatunk, a Budapest ízei. Megpróbáljuk bemutatni azokat a budapesti helyeket, amik valami csavarral gondoltak újra valamit, és meg tudnak minket lepni. Garantáltan csalódásmentes helyekre kalauzolunk el benneteket. A világi streetfoodokon át a házias ízekig garantáltan lesz itt minden.

Elsőnek a Kálvin téren pár hónapja nyílt LEGYENAZ.-ba látogattam el és beszélgettem mind a két Marcival, az alapítókkal, akik azt akarják megmutatni, hogy nem csak a nápolyi pizza létezik, azon túl is van élet. Az a szeretet amivel az ételekhez állnak, és az a maximalizmus az ízeken is megmutatkozik. Próbáljátok ki őket, megérdemlik a bizalmat!

Megpróbálnak leszámolni azzal, hogy fatüzelésű kemencébe kevés feltéttel lehet csak igazán jó pizzát csinálni. Beszélgettünk a nyitásról, a titokról, és még egy tippet is elárulták azt, hogy mi a legfontosabb, ha otthon akarsz jó pizzát sütni!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló