Gasztró

Megzabáljuk, Harry herceg így repül rá az ilyen finom ingyenkajára

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.21 | 15:55

Meghan Markle szakácskönyv bemutatóján egy vidám mozzanat is akadt, hála a torkos férjnek. Közösségi kezdeményezés, némi angol humorral és egzotikus fűszerekkel.

Hiába kékvérű valaki, az ingyenkaját akkor sem veti meg! Így tett Harry herceg is a minap, amikor neje, Meghan Markle egy szakácskönyv-bemutatót tartott. Szeptember 20-án került sor a különleges eseményre, mely jótékony célú is egyben: az étvágygerjesztő üdvözlő falatokat tartalmazó asztalt maga Sussex hercege volt szíves lecsekkolni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MODAMO.info (@modamo.info) on

Az alkalomra meghívott sajtósok kamerái rögzítették, ahogyan Harry – kötelességének eleget téve – kezében a háta mögé rejtett egzotikus falatokat szorongatva igyekezett vissza a többi vendég közé. Már éppen úgy gondolta, hogy megúszta, óvatosan körbesandított, és akkor szembesült vele, hogy az ITV minden mozzanatát felvette, a rejtett szamószákat sem kihagyva. Mint minden normális ember, aki tudja, hogy többet markolt annál, mint ami illendő, zavarba is jött, egy bűntudatát leplező vigyor terült szét az arcán.

A könyvet egy Kensington Palota-beli ebéd során mutatták be, mely kötet elkészítésében Markle is segített. Az egykori színésznő édesanyja is Londonba repült erre az alkalomra. A

Together: Our Community Cookbook

című mű előszavát a hercegnő írta; és maga a könyv olyan recepteket tartalmaz, melyek a Grenfell Tower lakóitól származnak. A 70 emberéletet követelő tűzvészben odaveszett lakóház asszonyainak ételeiből a Hubb Community Kitchen készített el pár fogást: kókuszos csirke, padlizsános masala és chapati volt a menü a fogadáson.

 

Markle-t a People szerint is lenyűgözte az a sok szeretet, mellyel körülvette ez a közösség.

Örülök, hogy egy ilyen sokszínű nagyvárosban élhetek. 12 ország ízei képviseltették magukat ebben a projektben.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló