Gasztró

Meghalt Jamie Oliver egyik legrégebbi mestere

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.09 | 16:43

Antonio Carluccio 80 éves volt.

Az olasz séfet a legtöbben Jamie Oliver főzős műsoraiból és YouTube csatornájáról ismerhetik, az ő éttermében kezdte ugyanis karrierjét a fiatal Jamie, és az olasz konyha iránti szeretet is itt ragadt rajta végleg. Carluccio, aki az Egyesült Királyság mellett Olaszországban lovagi címet kapott a gasztronómia területén végzett munkájáért, saját nevével fémjelzett étteremlánca mellett több könyvet is írt, valamint ő is kajás műsorok házigazdája volt. Közös sorozatot készített például Jamie másik olasz mesterével, Gennaro Contaldo-val.

Jamie ezzel a videóval búcsúzott tőle, amin a hatalmas gombarajongó hírében álló szakácsmester az erdei gombák példáján keresztül az elmúlásról és az élet körforgásáról beszél:

RIP Antonio Carluccio | 19th April 1937 – 8th November 2017

This is a beautiful scene that we shot for Two Greedy Italians that I think says a lot. Big love. x

Halálának körülményei egyelőre ismeretlenek, 80 éves volt. Búcsúzzunk tőle a carbonara eredeti, zseniálisan egyszerű receptjével, remélhetőleg már mindenki megtanulta Antoniotól, hogy a vízbe nem teszünk olajat, a szószba pedig nem öntünk tejszínt:

Real Spaghetti Carbonara | Antonio Carluccio

RIP dear Antonio. You will be truly missed. X The legendary Antonio Carluccio finally makes his debut on Food Tube! We are honoured to have this incredible chef, author, restauranteur and old friend of Gennaro Contaldo share with us – and you – his authentic Italian carbonara recipe. So simple.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.