Helyek

Barbie babának sincs kívül-belül ennyire rózsaszínű háza, mint ez a panzió

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.01 | 16:56

Az Essex-i Eaton House a szürreál-giccs csúcsalkotása, amiben meg is lehet szállni, potom 1800 fontért egy éjszakára, ami valamivel több, mint 630 ezer forint. De az élmény egészen különleges.

Az Essex-i Eaton House nemcsak panzió, hanem működik benne pezsgőfürdő, bel- és kültéri mozi és egy fotóstúdió is. A két tulaj, James Lloyd-Roberts egykori tűzoltó és jelenlegi fotós, meg művész párja, Amy Griffith is a 13 szobás házban lakik. 4 évig dolgoztak az ötletükön, mire végre elkészültek vele, és pár éve megnyitották a helyet a tehetős utazók és az extrém fotózásra vágyó divatcégek előtt. Hírességek is megfordultak már a helyiek által csak Barbie háznak csúfolt panzióban, Iggy Azalea például többször is aludt már itt, amin meg sem lepődünk, ismerve az énekesnőt és világát.

Kitty love ? #pinkleopard #interiors #thepinkhouse #thedreamhouse #eatonhousestudio ??

The Pink House ?? (@eatonhouseessex) által megosztott bejegyzés,

The first room we did in the house about 6 years ago ❤️#ThePinkBedroom #madewithlove #thepinkhouse #thedreamhouse #eatonhousestudio ??

The Pink House ?? (@eatonhouseessex) által megosztott bejegyzés,

When your #spiritualhome is your actual #home ? ?? #homesweethome ???#sunday #love #thepinkhouse #thedreamhouse #eatonhousestudio ??

The Pink House ?? (@eatonhouseessex) által megosztott bejegyzés,


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló