Helyek

A Péntek 13 című horror eredeti helyszíne kempingként nyitja meg a kapuit

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.21 | 11:23

Egy jó kis tavaszi program lehet belőle - már ha túléled.

Az 1980-as slasher klasszikus a Crystal Lake nyári sátortáborban játszódik, itt kaszabol le egy rakás embert Jason Voorhees (meg az anyja), aki bár a hokimaszkjával lett híres, azt csak a horror-sorozat harmadik részében kapta meg, az első kettőben még anélkül gyilkol, még az arcát is látni lehet párszor. Az ok pedig a bosszú: Jason állítólag a tóba fulladt, köszönhetően a felelőtlen táborszemélyzetnek.

A filmet a No-Be-Bo-Sco nevű táborban forgatták, ami a New Jersey állambeli Hardwickben található. Magát a kempinget a dolgos hétköznapokon a nagyközönség nem látogathatja, de időnként mégis kivételt tesznek vele, elvégre a horrorklasszikusnak a mai napig komoly rajongótábora van. Most áprilisban, amikor a péntek éppen 13-ra fog esni, exkluzív táborozási élményre lesz lehetősége annak, aki lesz elég bátor ahhoz, hogy jelentkezzen. A buli pénteken kezdődik, és vasárnap ér véget, lesz egy rakás program, alaposan bejárják a forgatás főbb helyszíneit, az idegenvezető pedig nem lesz más, mint Adrienne King színésznő, aki Alice Hardy-t, a tábor diákvezetőjét játszotta a Péntek 13 filmekben.

Ha gondolod, és éppen ráérsz, itt tudsz jelentkezni a programra, és itt pedig a VIP szekcióba, mert olyan is lesz, de hogy ez mit takar, az meglepetés. Reméljük, nem maga Jason Voorhees jár a kiemelt személyeknek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.