Helyek

Hoppá, újranyitott a norvég Trónok Harca-jéghotel!

  • Szerző:nuus
  • 2019.02.28 | 07:22

A fantasy és a valóság lúdbőröztető násza, lehunynád itt a szemed egy percre is?

A Lapland Hotels-lánchoz tartozó SnowVillage már 2018-ban is fogadta a borzongásra vágyó tévénézőket, ám most ismét látogatható a komplexum.

„Meleg” fogadtatásra véletlenül se számítson senki, ugyanis mínusz 2-5 fok közt tartható fenn a jeges csoda, mely a Trónok Harca több jelenetét, szereplőjét és ikonikus tárgyát is megidézi.

 

Első körben 45 ezer köbméternyi jeget használtak fel a látványossághoz, ami 400 ezer kilót is nyomott. A részletgazdag, hatalmas szobrok közt megtalálhatóak a Vastrón, a rémfarkasok és az Éjkirály által ihletett művek is.

Forró gyümölcs juice és termál ágymelegítő szolgálja az Éjjeli Őrséghez fogható bátorságú vendégek kényelmét, ám a szabály az, hogy mindössze egyetlen éjszakát tölthetnek a hideg szobákban – utána egy normál hőmérsékletű kabinba kell átcuccolniuk.

Az ugyanilyen dizájnban pompázó étterem és bár részleg ezzel szemben korlátozás nélkül látogatható.

A domborművek orosz, lett, lengyel és ukrán művészek keze munkáját dícsérik. Még egy kerek kápolna is létesült, ahol szinte beleszédülhetünk az áhitatba.

Április 8-áig látogatható a hotel, ha az időjárás is kegyes lesz. Már 270 dollárért (75 ezer forint) megcsíphető egy kétágyas, deres éjszaka, de az extrák akár 656 dollárig (182 ezer forint) vagy tovább is felkúszhatnak. A címet is közli a Hypebeast: Lainiotie 566, 99120 Kittilä.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló