Helyek

Csak a járvány tudta kinyírni Budapest horror-éttermét

  • Szerző:nuus
  • 2021.04.19 | 11:18
  • trendindex: 2

Tragikus Tripadvisor kritikák és a hetente kijáró rendőrök helyett végül a kovid okozta az étterem bukását.

A Monarchia Old híre már tíz éve sem volt makulátlan. A Váci utcában tanyázó étterem látogatói elárasztották a netet rosszabbnál rosszabb történeteikkel.

Az étterem vesztét végül mégis a koronavírus-járvány okozta.

Érthető, hiszen a gyanútlan turisták eltűntek, a helyiek pedig nagy ívben elkerülték a kócerájt. Most úgy fest, hogy  Monarchia Old, már nem fog újra kinyitni.  Tulajdonosaik lassan fél éve próbálják kiadni a helységet, sikertelenül, – írja a G7.

A Tripadvisoron megjelent kritikák is érdekesek. Az érezhetően

őszinte felháborodás szülte, nem ritkán fordítógéppel magyarra fordított, őszinte értékelések

mellett megjelenik néhány, egymás után írt, láthatóan egy kaptafára készült, erősen kamuszagú értékelés is. Utóbbiakkal sikerült feltornászni a Monarchia Old átlagát kemény 1,5-re, az ötös skálán. Valahogy az az érzésünk, ez a hely senkinek nem fog hiányozni, hacsak nem a fogyasztóvédelem ellenőreinek. Ha ugyan jártak azok oda ellenőrizni.

Végül néhány étterem kritika a Tripadvisorról:

Undorító, mocskos hely. Örülök, hogy bezárt.

Ragadt a kosztól minden, igénytelenség a köbön. Büdös a hús, pizza ehetetlen, csapvizet hoznak ásványvíz helyett. Örülök, hogy bezárt és a helyére sem találnak bérlőt. Egyedülállóan szar. A személyzet ritka bunkó.

Anyád

Ót kezdeném hogy nem lehet a késel elvágni a pizzát ui: a wc ragad mint az atom. Nem lehetet egy jót enni.

Okadek

Sokkolo. Piszkos, ehetetlen ragad minden poharak tanyerok torottek, terito Piszkos budos kaja a kutya se ette meg…pokhalo mindenhol csak az 1benyomas eleg volt hogy trehany aztan mikor hoztak az aldis vizet, az aldis majonezt a lejart sparos olajat uvegbe. Egy sokkolo remalom volt. 2 tanyer hus ami a kutya se ette meg, 2 aldis viz 24000 forint.

Szörnyű kiszolgálás

9 ember látogatta meg ezt az éttermet. 45 perc elteltével 2 étkezés, ha hiányzik, az egyiket különféle oldalsó sorrendben szolgálják fel. Túl drága és íztelen ételek. Nem törődtek panaszainkkal. És mindezen felül azt akarták, hogy fizessenünk a hiányzó ételekért. Első és utolsó látogatás. Kösz


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló