Helyek

Roxfortba is megérkezett a karácsony

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.24 | 18:57

Még mindig várod a baglyot a levéllel, ami a sikeres felvételidről tájékoztat a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába? Akkor nyilván már azon is gondolkoztál, milyen jó lenne a karácsonyt is a varázsvilágban eltölteni.

A Universal Studios Hollywood betekintést enged a rajongóknak a varázslóvilágba, ahol a rajongók megkóstolhatják a vajsört, vásárolhatnak az Abszol úton, körülnézhetnek Roxmortsban és az iskolai falai közt is tehetnek egy sétát.

A Harry Potter élménypark karácsonyra természetesen felveszi ünnepi arculatát, hogy hangulatos dekorációval ejtse ámulatba a látogatókat. Az Instagramra feltöltött képeket elnézve azonnal megragadnánk a seprűnket, hogy odaáig repüljünk…

Igazi téli csodavilággá változik a stúdió élményparkja, a háztetőket hó fedi, az üzleteket magyal és fenyőágak fonják körbe, hangulatvilágítás melengeti a járókelők lelkét és karácsonyi dalokat éneklő boszorkányokkal is össze lehet futni. Vagy ehetsz egy ünnepi menüt a Három Seprűben, elég ínycsiklandozónak tűnik.

Fotó: Instagram / abc7la


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.