Koronavírus

Védettségi igazolvány nélkül is beenged ez a játszóház mindenkit

  • Szerző:nuus
  • 2021.05.05 | 09:09

Május 1-jén országszerte megnyithattak az állatkertek, vadasparkok, játszóházak és egyéb családi közösségi terek, természetesen csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára. A szolgáltatók azonban kreatívak...

“A Kormàny védettségi igazolványhoz kötötte a belső terek használatát, ezért egy rattan bútorokkal felszerelt, pálmafákkal díszített, exkluzív, fedett terasszal bővítjük a játszóház előtti területet, mert nekünk a TI elégedettségetek a legfontosabb❗️ Így védettségi kártyával NEM rendelkező vendégeink is elhozhatják gyermekeiket, és a terasz részen egy kávé ,fagyi vagy egy hideg sör mellett pihenhetnek, amíg a kicsik felfedezik a játszóházat! Napi ebéd menünk (2 féle leves, 3 féle második) is kényelmesen elfogyasztható a teraszunkon, vagy kérhető elvitelre is!”

– tudatja látogatóival egy debreceni játszóház.

A kommentek között látszik a megosztottság: sokan üdvözlik a kreatív megoldást, míg mások felháborodtak, hogy szülői felügyelet nélkül randalírozó óvodásokkal lesz tele minden, akik esetleg – oltatlan szüleik révén – vírust is terjesztenek a gyerekek körében.

A játszóház azt is közölte, hogy erre az időszakra külön felügyelő személyzetet is biztosít, akik a szülők helyett vigyáznak a kicsikre.

kép: https://pixabay.com/hu/photos/l%C3%A1ny-boldog-a-szabadban-j%C3%A1t%C3%A9k-179415/


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló