Lélek

Ha ezen a 7 dolgon túlestek, garantáltan ő az igazi

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.28 | 16:42
  • trendindex: 2

A romantikus szerelem szép dolog, de igazából a szürke hétköznapok próbatétele az, ami megacélosítja benned az érzést: összetartoztok. Ez a hét mérföldkő tutira segít.

1. Hosszú utazáson vagytok túl, és nem nyírtátok ki egymást.

Egy-egy közös hétvége idegenben laza dolog, ott csak a szép élményekre koncentrál az ember. De mi a helyzet a hosszabb utazásokkal, ahol már a stressz is képbe kerül, ráadásul idegenben vagytok, egymásra utalva? Már abból sokat megtudsz, hogyan viselkedtek együtt, mondjuk, egy dugó közepén.

2. Már ismered a reggeli arcát, és betegen, hisztisen is láttad.

Egy ideig igyekszik tartani magát az ember, de az igazi arca előbb-utóbb megmutatkozik az embernek. Ez a három eset a legárulkodóbb:
A, kora reggel, kialvatlanul, lehetőleg másnaposan
B, egy ocsmány influenza szorításában
C, amikor teljesen összeomlik és kivetkőzik magából valami miatt.
Ha ennek ellenére még mindig tart a szerelem, becsüljétek meg egymást.

3. Jól érzitek magatokat akkor is, ha unalmas/utálatos programotok van.

Bevásárlás, takarítás, út a nagymamához a kórházba, kétórás várakozás a kormányablaknál, lomtalanítás és a sort még lehetne folytatni. Ez csupán olyan dolog, amit a többségünk utál. De ti mégis jól érzitek magatokat közben, mert egymással vagytok? Akkor titeket az ég is egymásnak teremtett!

4. Egy egész hétvégét a kanapén, a négy fal között húztatok le, és nem unatkoztatok.

Nem volt semmi program, nem történt semmi különös, és mégis szuperül éreztétek magatokat. Miért? Mert együtt voltatok. Tiszta sor.

5. Már nem számít, ki böffent vagy pukizik, attól még lesz utána szex.

Vannak, akik szerint a testi zaj a közös ágyban a tiszteletlenség jele, pedig ahhoz, hogy az ember el merje engedni magát kell egy nagy adag bizalom… és az összetartozás mámorító érzése. És különben is: inkább ez jöjjön ki, mint a körzeti orvos.

6. Dolgoztatok már együtt, egymást segítve.

Mindegy, hogy költözködésről, festésről, a saját üzlethelyiség berendezéséről vagy az otthonra maradt melóban való segítségnyújtásról van szó, sokat megmutat kapcsolatotok minőségéből, hogy hogyan tudtok együttműködni, hogyan kezelitek a nehézségeket, a konfliktust.

7. Már faltok egymás előtt, mint aki még nem evett…

…hiszen fölösleges udvariaskodni és pózolni, elvégre egyek vagytok. Az se baj, ha esetleg leeszed magad, beleragad a spagetti a hajadba vagy éppen kizabáltad az összes Nutellát a hűtőből. A párod tudja, hogy így is szexi vagy, és bízik benned annyira, hogy az eltüntetett aranytartalékot hamarosan pótlod: fő a bizalom, de tényleg.

Nyitókép: pixabay.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.