Lélek

Több sebből is vérzik az elmúlt napok legnépszerűbb átalakítós videója!

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.07 | 18:13

A népek valahogy imádják, amikor a rút kiskacsákból gyönyörű hattyúk lesznek. A 2 milliós nézettségű új remake-show üzenete mégis inkább negatív, mint pozitív.

A történet lényege, Clara, a szupetrendi, mindig tiptop nő, beleszeretett egy hosszúhajú, szemüveges, farmeres-pólós srácba, Brandonba. A készítők rámutattak, hogy Brandon kétségkívül jófej, de egy gond azért van vele: pocsékul néz ki, és semmi érzéke nincs a divathoz. Az ilyen lúzereknek komoly szakértői gárda segítségére van szükségük ahhoz, hogy emberi formát kapjanak.

Nos, Brandon meg is kapta az áhított (?) remake-et: a divatos frizurát, a trendi kiegészítőket, a kontaktlencsét és az elegáns öltönyt, így már kedvese elé állhatott, hogy… ööööö…. öööö, hogy megérje a kezét.

Bár a külsőségek üzenetével való játék mindig izgalmas, ez a sztori több sebből is vérzik: egyrészt a normális az, ha az ember önmaga lehet, nem pedig trendrabszolga, és nem kell szégyenkeznie a külseje miatt. Problémás az is,

ha van egy partnerünk, aki szeret ugyan minket, de a külsejét legszívesebben megváltoztatnánk: akkor mégis miért őt választottuk?

Végezetül pedig necces maga a nyilvános lánykérés is: épp azért, mert a mennyasszonyjelölt ilyenkor óriási nyomás alatt áll, és komoly kihívás nemet mondania… miközben ez az intim pillanat kizárólag a két érintettre tartozik.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Film
BAFTA: Tarolt az Oppenheimer
  • szerző:nuus/MTI
  • 2024. 02. 19.