Lélek

Elborult az agyad? Itt a feszültséglevezetés legjobb módszere!

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.17 | 18:13

Eleged van a melóból, beszólt a főnököd, elfogyott a kávé? Sokan ilyenkor olyan idegesek, hogy legszívesebben törnének, zúznának. Na, de hol lehet ezt megtenni anélkül, hogy kivetne a társadalom? Csakis egy speciális, erre a célra kialakított dühöngő szobában. A haragterápia legjobb eszköze ugyanis az önfeled pusztítás. És persze egy baseball ütő. Mert következmények nélkül őrjöngeni igenis jó. Te kipróbálnád? Mi igen.

Mindenki szokta úgy érezni, hogy nem bírja tovább idegekkel és mindjárt szétrobban. Van, aki ezt magában tartja, ami abszolút nem egészséges, a felgyülemlett stressz ugyanis tudományosan bizonyított tény, hogy a lelki bajokon túl, komoly testi  betegségekhez is vezethet. Haragudni amúgy sem jó dolog: annak, aki épp haragszik valamire, vagy valakire, megnő a pulzusa és a vérnyomása is, így a vérében több lesz az adrenalin. Persze vannak olyanok is, akik nem tartják magukban az érzéseiket, ők egyszerűen a körülöttük lévő embereken vezetik le saját feszültségüket. Na, ez sem túlságosan jó ötlet. Erre éreztek rá nagyon jól azok, akik megépítették Szingapúr első dühöngő zúzdáját. Tárgyakat szétverni ugyanis mégiscsak jobb, mint behúzni egyet valakinek.

 

 

Azok, aki az indulatlevezetésnek ezt a formáját választják, egy baseball ütővel zúzhatnak porrá különféle tárgyakat (tv, laptop, borosüveg, szintetizátor) egy betonfalú zárt szobában, persze megfelelő védőfelszereléseket használva. Vannak, akik extázisba kerülve csupán ütnek-vernek, amit épp érnek a szobában, mások ordítanak is az őrült pusztítás közben. Kinek mi esik jól. A lényeg, hogy itt mindenki elfelejtheti a napi stresszt. Az agresszivitás után pedig jön a megnyugvás és a régóta várt belső egyensúly. Nem mellesleg pedig ez a megerőltető kemény zúzás felfogható egy jó kis edzésnek is.

 

 

The Fragment Room – South East Asia’s First Rage Room

We give a TSL video the Fight Club treatment. Turn on the sound for this short film we filmed about The Fragment Room!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló