Lélek

Itt van a világ egyik legkínosabb társkeresője

  • Szerző:nuus
  • 2019.06.21 | 11:18

Mutatjuk a trump.dating bugyrait.

Korábban már írtunk a Trump-szimpatizáns amerikai emberek társkeresési problémájáról, amelyek miatt külön társkereső alkalmazást készítettek nekik. Ehhez hasonló oldalt talált az AV Club csapata, akik le is írták tapasztaltakat.

A Trump.datig készítői szerint fontos az, hogy egy pár azonos politikai nézeteket valljon, így koncentrálhatnak más, fontos dolgokra a kapcsolatukban.

A nem megadásánál mindössze két opció van: heteró nő vagy heteró férfi. Az etnikumot is meg kell adni, ahol olyan opciók vannak, mint skandináv, mediterrán, kelet-európai, illetve nyugat-európai. Egyébként az egész oldal kizárólag olyan stockfotókkal van tele, amelyeken fehér emberek szerepelnek.

Miután az AV Club újságírója bejelentkezett heteró nőként, két fajta profillal találkozott főleg. Magányos férfiakkal, és robotokkal, akik kártyaadatokat kértek az oldal chatjén. Persze találkozott olyanokkal is, akik Istenként tekintenek Trumpra.

Ennél azért találni korrektebb társkeresőket, például a Tindert, aminek sajnos néhány funkciója hiányzik Magyarországról.

Címlapkép: 123rf


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló