Lélek

Ha ezek az apró jelek mind stimmelnek, akkor kezd komolyra fordulni a dolog köztetek

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.26 | 06:46

Az első mérföldköveket nem nehéz felismerni egy kapcsolatban: az első randi, az első csók, az első együttalvás, az első "szeretlek", blablabla. Azonban ezeknél a romantikus, de egyértelmű jeleknél néha sokkal fontosabbak azok az apróságok, amik nem feltétlenül tűnnek fel mindenkinek.

Fotó: Pixabay / 5688709 CC0

1. Pontosan tudjátok, mit szeret rendelni a másik

Legyen szó a kínai kajáldáról, a sarki kocsmáról, vagy éppen a pizza feltétjéről, mindketten tisztában vagytok vele, hogy a másiknak mi a kedvence a témában. Ennek az a legnagyobb előnye, hogy meglephetitek egymást a kedvenc kajájával, vagy italával, ami az egyik legmenőbb dolog!

2. Már nem para, hogy ki fizet a randin

Bevált módszeretek van rá, hogy ne kelljen feszengeni, meg lovagiaskodni a fizetésnél. Nem kell számolgatnotok forintonként a borravalót, egyszerűen csak egyik alkalommal te fizetsz, máskor pedig ő. Egyszerű, tiszta, fair.

3. Nem akadtok ki, ha egymás cuccait a másiknál hagyjátok

Elég para szituáció, azoknál legalábbis biztosan, akik semmiféle elkötelezettséget nem akarnak vállalni, még akkor se, ha csak egy elfelejtett fogkeféről van szó. Ha nem landol azonnal a kukában, vagy nem kapsz távozás után pár perccel üzenetet róla, akkor megnyugodhatsz: nem fél a jelenlétedtől, a helyzet egyre komolyodik!

4. Tudjátok egymás jelszavát

Na nem minden platformon, de mondjuk a mobil passcode-ja nem jelent tabut, mert megbíztok egymásban. Különbenis, a párod után kutatni elég sunyi és szánalmas dolog, de ha épp az ő telefonja van kéznél és foglalni akarsz egy mozijegyet, vagy megnézni, milyen lesz az időjárás, addig rendben van a dolog.

5. A lefekvős rutinodat is bátran vállalod előtte

Már nem tetteted, hogy egy kis arcmosás és fogmosás kell csak ahhoz, hogy másnap tündérkirálylányként ébredj, miközben az esti sminkben alszol el… Az arcod meztelenségét is felvállalod, mint ahogy azt is, hogy ilyenkor szedegeted a szemöldököd, testápolózod be az egész tested és használod a hidratáló arcmaszkodat, pont ahogy otthon is tennéd, egyedül.

6. Megvan a “te oldalad” az ágyban és még mobiltöltő is van hozzá

A romantika netovábbja! De tényleg, fel sem mérjük igazán, ez az apróság mekkora luxust jelent. Ilyen a szerelem!

7. Már nem számoljátok a randikat

Néhány hétig még poén volt, de most már inkább arra fókuszáltok, mikor ünneplitek az első hónapfordulót. Sőt, már nem is randinak nevezitek a találkákat, hiszen természetessé vált, hogy együtt vacsoráztok, vagy nézitek meg azt az új filmet, amiről mindenki beszél éppen.

8. Együtt nézitek a sorozatokat

Ez bizony már igazi elkötelezettség, belekezdeni együtt valami új sorozatba! Vagy éppen felzárkózni, hogy a párod kedvencét is együtt követhessétek… Sőt! Még talán a Netflix-előfizetésetek is közös. Hát nem cuki? Csak a Trónok harca, a kanapé, egy pizza és ti ketten.

9. A családtagok is tudnak a létezésetekről

Nem feltétlen a bemutatásra gondolunk, hiszen az tényleg nagy falat, de ha már mindketten meséltetek a szülőknek és a rokonoknak egymásról, az igen komoly jele annak, hogy tényleg közös jövőt szeretnétek.

10. Küldtetek már egymásnak szelfit a próbafülkéből

Mert akármennyire is a saját stílusotokat követitek, azért mindenképpen meg akartok győződni róla, hogy szívetek párjának is tetszik az új outfit. Hé, ez az intimitás egyik formája.

10+1. Pukizás

Aminek ki kell jönnie, annak ki kell jönnie. És ez így van jól.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló