Lélek

Ezeket a dolgokat senki nem tudja a pszichopatákról

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.10 | 07:45
  • trendindex: 2

Az életben ritkán látunk pszichopatát, a világ népességének nagyjából az egy százalékát teszik ki. Itt van néhány dolog, amiket nem mutatnak meg a filmekben a pszichopatákról.

Kép: Pixabay

Mindenki pszichopata egy kicsit

Ennek is vannak szintjei, és mindenki elhelyezkedik valahol a pszichopatamércén. Néha mind híján vagyunk a könyörületnek, vagy az empátiának. Ezek ugyanolyan pszichopata tulajdonságok, mint a félelem hiánya.

Hasznosak a társadalomnak

Habár a legtöbb sorozatgyilkos pszichopata, csak úgy, mint a filmekben, jó részük természetesen nem az. Sőt, vannak olyan szakmák, amelyekben a pszichopaták jobbak másoknál. Mivel elég kevés érzelmük van, ha van egyáltalán, remekül teljesítenek stresszhelyzetben, így például jó katona vagy sebész válhat belőlük.

Jobban kedvelik a várost

Ugyanis itt könnyebben találnak alkalmi szexpartnereket, mint egy kisebb faluban. A pszichopaták jobban szeretik a rövid távú kapcsolatokat, minthogy hosszú kapcsolatokba fektessék az idejüket.

Különböznek a nők és férfiak

Habár a legtöbb dologban hasonlítanak, a pszichopata nőknek több érzelmük van, viszont ezek nagyon bonyolultak, ezért sokszor személyiségzavarral diagnosztizálják őket. Rövid távon olyan partnert keresnek, aki kevésbé pszichopata, ugyanis őket könnyebb manipulálni, hosszabb távra viszont jobban megvannak egy másik pszichopatával.

Éreznek, legalább egy kicsit

Szinte semennyi félelemet, szomorúságot és aggodalmat sem éreznek, boldogságot, élvezetet, vagy épp undort annál inkább. Ennél fogva meg is lehet bántani őket, de más érzelmeiket, más módon.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló