Lélek

Végtagok nélkül lett beauty blogger, és leesik tőle az állad

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.04 | 20:32

Kaitlyn Dobrownak mind a négy végtagját amputálni kellett egy szörnyű kór miatt, de ő nem adta fel. Küzdött, és hatalmas akaraterővel ma már sminkesnek tanul.

Kép: Kaitlyn Dobrow-Youtube
Kép: Kaitlyn Dobrow-Youtube

Mindenki, akit kicsit is érdekel a sminkelés, próbálkozott már szemhéjtussal macskaszemet varázsolni magának. 10-ből legalább 7-en aztán örökre fel is adják a próbálkozást. Na ez az, amit Kaitlyn Dobrow soha nem tenne. Mármint soha nem adná fel.

A beauty blogger tusvonala pengeéles, sehol egy elfolyás, úgy teszi fel a műszempillát, hogy csak pislogsz, és olyan magabiztossággal használja az ecseteket, hogy azt még egy ép kezekkel bíró sminkes is megirigyelné.

A lány skilljeire egyébként Marc Jacobs divattervező is felfigyelt, aki lájkolta egy képét az Instagramon. És mint tudjuk, az ilyesmiből bármi lehet. Mi szurkolunk!

Halálközeli élmény

Kaitlyn 2013-ban azt hitte, hogy csúnyán megfázott, vagy influenzás. De aztán gyorsan kiderült, hogy gennyes agyhártyagyulladása van, amely az agyhártyagyulladás egy igen ritka, és rendkívül veszélyes fajtája. Veszélyesség alatt értsd: nagyjából 24 óra leforgása alatt képes végezni az emberrel. Hogy megmenthessék az életét, Kaitlyn orvosai drasztikus döntést hoztak, és mind a négy végtagját amputálták. Kaitlyn életben maradt, és nem adta fel, elképesztő életkedve mindenen átsegítette. A betegség miatt a testét hegek borítják, de ő még azokat is szereti, hiszen szerinte vagányan néznek ki.

Most sminkesnek tanul, saját Youtube csatornája van, amin tutorial videókat posztol, és az Instagramon is rengetegen követik.

Hát Kaitlyn, le a kalappal!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló