Lélek

Ez a 10 éves youtuber kislány sírva fakadt, miután a követői átverték

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.09 | 11:43

A youtuber orosz kislánynak 3000 követője van és egyre többen követik, velük szeretett volna eltölteni egy napot a közeli parkban. Körülbelül 20 kommentelő meg is ígérte neki, hogy elmegy a találkozóra, de senki nem ment el. Alina várt rájuk fél órát, majd hazament, és feltöltött egy videót, amiben könnyek közt elmondta a rajongóinak, hogy többé ne hazudjanak neki.

East 2 West News

A szomorú esetet a nagyobb orosz youtuberek nem hagyták szó nélkül, sokan felajánlották segítségüket Alinának abban, hogy segítenek megszervezni a következő találkozót. Az eset óta egyébként már több, mint 50 ezren követik a kislányt YouTube-csatornáját, ahol bemutatja a játékait, és megmutatja, hogyan kell slime-ot csinálni.

Eléggé vegyes reakciók érkeztek a kommentelőktől, egy segítőkész követő ezt írta:

Ne szomorkodj Alina, a következőre egészen biztosan elmennek azok, akik megígérték.

Viszont néhányan attól féltek, hogy a kislányt elrabolhatják, és kérdőre vonták Alina szüleit:

A következő találkozó után az összes újság arról fog szólni, hogy eltűnt a 10 éves kislány, aki találkozott a rajongóival. Hogy engedhetik ezt meg a szülei?

Jézusom, egy 10 éves kislány sírva ül a képernyő előtt, mert senki nem ment el a megbeszélt találkozóra. Hol vagytok, szülők?

Nem számít, mit gondolnak az emberek, mindenképp szívszorító látni a szegény kislányt, akit átvertek a rajongói. Azt persze még nem tudjuk, hogy a híresebb youtuberek tényleg segítenek-e megszervezni a következő találkozót, és Alina szülei is támogatják-e majd a kislányt ebben.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló