Lélek

7 éjjeli jel, hogy nagyon eltávolodtatok egymástól

  • Szerző:nuus
  • 2018.11.14 | 09:15

A Psychology Today összeszedte, hogy melyek azok a pontok egy átlagos hétköznapi estén, amikor gyanakodhatunk, hogy valami nagyon nem stimmel. Sőt, esetleg mérgező kapcsolatban élünk.

1. Fontosabb a másik számára a telefonja, mint te.

Egy kis esti pötyögésért a telón mindenki odavan, de azért mindennek van határa: aki olyannyira elmélyed, hogy a társára nem is figyel jó eséllyel máshol – külső forrásnál – keresi a pozitív visszajelzéseket. Nem árt odafigyelni ilyenkor…

2. Összevesztek azon, kinél van a takaró.

És persze minden máson is. Ez ugyanis csak egy dolog a sok közül, ami miatt marjátok egymást.

3. Meg sem kérdezi, milyen volt a napod.

Ha két ember kötődik egymáshoz, természetes, hogy alaposan átbeszélik, kivel mi minden történt a nap folyamán. Amikor a vágy és az igény erre eltűnik, jó eséllyel baj van. Ideje leülni beszélgetni.

4. Nincs szex.

Már magad sem tudod, mikor bújtatok össze utoljára, hiszen mindketten el voltatok foglalva a hétköznapi teendőkkel, és „kisebb gondod is nagyobb, mint a dugás”. Gyanús, egy szerelmes ember ugyanis nem mond ilyeneket…

5. Rengeteget szexeltek. Állandóan.

Nehéz időszakban az ember – különösen az érzéki természetű – hajlamos szexuális együttlétekkel pótolni a hiányzó intimitást, méghozzá anélkül, hogy azt észrevenné.

6. A lehető legtávolabb alszotok egymástól.

Míg korábban szorosan összebújva, kiskifli-nagykifli pózban aludtatok, ma már az ágy két legtávolabbi pontján húzzátok meg magatokat, esetleg külön szobában. Hirtelen kell a szabadság, a tér, és zavar a túlzott közelség – mintha a társad lehúzná tőled az energiát, ugye?

7. Nem tudsz aludni, ha melletted van éjjel.

Horkol, esetleg állandóan a vécére mászkál? De az is lehet, hogy egyszerűen csak idegesít, hogy ott van, amikor nem tudsz magadról, és egy ponton túl már elaludni se tudsz ilyenkor. Ez bizony akár egy súlyosan mérgező kapcsolat jele is lehet. Vajon megvan még a bizalom kettőtök között, vagy a kötődéssel együtt az is eltűnt?

Persze természetes, hogy vannak időszakok, amikor eltávolodunk egymástól egy hosszú kapcsolat során, de ha a hét fenti tünetből legalább három hosszabb ideje fennáll, ideje eltűnődni azon, maradt-e még valami, ami összetart benneteket…

 

Nyitókép: pixabay.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló