Lélek

15 jel, hogy 2018 jobb éved lesz, mint 2017 volt

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.07 | 06:46

Jósolni nem tudunk, de ha az alábbi pontok zöme igaz rád, jó eséllyel kiegyensúlyozottabb, sikeresebb és nyugisabb évre számíthatsz jövőre, mint amilyen 2017 volt.

1. Nem vagy türelmetlen magaddal, inkább elfogadóan viszonyulsz a ballépésekhez, amiket idén elkövettél. Ami történt, megtörtént, fölösleges ostorozni magadat.
2. Már nem keresel hibást a pechszériádért, inkább felvállalod a saját felelősségedet a történtekben. Ez az egyetlen kulcsa annak, hogy képes legyél tovább lépni.
3. Már leültél átgondolni, mi mindent szeretnél elérni 2018-ban, vagyis vannak terveid, céljaid.

via GIPHY

4. Nincsenek hülye újévi fogadalmaid, hiszen azoknak úgysincs értelmük. Legfeljebb pocsékabbul érzed magad tőlük februárra, amikor rájössz, hogy egyet sem tudsz teljesíteni közülük.
5. Lassan fogynak mellőled az energiavámpírok: év végére csak azok azok maradnak, akik igazi barátaid. Semmi szükséged azokra, akik csak lehúznak.
6. Tettél lépéseket azért a közelmúltban, hogy fejleszd magad. Tanfolyam, online kurzus, szakkönyv böngészése, bármi. Életed végig tanulsz.

via GIPHY

7. Már nem csak beszélsz a változásról, de konkrét lépéseket is kidolgozol, hogy másképp menjenek a dolgok.
8. Tudatosan dolgozol azon, hogy kiegyensúlyozottabb legyél, jobban menedzseld az érzéseidet. Ha komolyabb problémával küzdesz, nem félsz segítséget kérni.
9. Most már nem a könnyű és gyors megoldásokban gondolkozol, hanem úgy vagy vele: végére jársz a dolgoknak, pontot teszel a húzódó ügyek végére.
10. Mersz segítséget kérni azoktól, akik fontosak számodra.

via GIPHY

11. Igyekszel nem állandóan a Facebookon lógni és hülye vitákba keveredni, hanem inkább a konstruktívabb dolgokra fókuszálsz.
12. Már egyre kevésbé törődsz azzal, hogy ki mit gondol, a magad útján jársz.
13. Látod, hogy melyek azok a családi minták és évek során felhalmozódott korlátozó hiedelmek, amelyek eddig visszahúztak.

via GIPHY

14. Hiába van több dolgod most, mint tavaly ilyenkor, mégis energikusabbnak és elégedettebbnek érzed magad. Tele vagy reményekkel.
15. Változott a szemléleted: elengedted a dühöt, a féltékenységet, irigységet, már nem másokat figyelsz, hanem azzal foglalkozol, hogy te jobban érezd magad a bőrödben. Jó úton jársz.

Nyitókép: pixabay.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló