Lélek

5 egyszerű módszer, amivel a kapcsolatod sokáig szenvedélyes marad

  • Szerző:nuus
  • 2019.12.12 | 00:46

A kiszemelésnél és a becserkészésnél is van nehezebb része egy kapcsolatnak: a láng fenntartása.

Kép: Pexels

Még a leggördülékenyebb kapcsolatokban is elkél egy kis erőfeszítés, hogy ugyanolyan szenvedélyes maradjon, mint a legelején. Na jó, ha nem is maradhat ugyanolyan, mint a legelső, rózsaszín ködös időszakban, de azért érdemes tenni, hogy a tűz hosszú ideig jelen legyen két ember között. Íme öt olyan gyakorlat, amelyeket követve nem fenyeget majd titeket az a veszély, hogy elhidegültök egymástól.

#1 Randizzatok!

Ráadásul minden héten legalább egyszer. Mert igen, tök jó az, amikor foltos melegítőben bámuljátok a tévét, de azért néha muszáj értékes időt is együtt töltenetek, kiszakadva a mindennapokból.

#2 Ünnepeljetek!

Amikor csak alkalmatok nyílik rá, ünnepeljétek meg a szerelmeteket! Lehet, hogy nem vagytok valentin-napozós típusok, de akkor találjatok más “ürügyet” arra, hogy emlékeztessétek egymást – és magatokat –, hogy milyen csodálatos dolog, hogy együtt vagytok. Ha romantikus és izgalmas kapcsolatot szeretnétek, legyetek romantikusak és izgalmasak!

#3 Fogd a kezét!

Egyszerű, de nagyszerű dolog: a bőrötök érintekzésével máris intim helyzetbe kerültök, ami jót tesz a lelketeknek. Ráadásul ezzel a világ felé is jelzitek, hogy nem szimpla haverok vagytok.

#4 Szexeljetek!

Ha észrevetted, hogy sokszor kimarad, akkor állítsatok fel neki egyfajta menetrendet. Ez ellen biztosan sokan ágálnak, de gondolj bele: mit az, amit úgy csinálsz az életedben, hogy egyébként nincs beütemezve? Na, ugye! Szemeljetek ki időpontokat, várjátok izgatottan és dobjátok fel!

#5 Foglalkozz magaddal!

Ha elég időd van magadra, akkor sokkal kevesebb problémát ömlesztesz majd rá a partneredre. Meditálj, keress egy jó pszichológust vagy mozogj egyet!

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Napsütés és zuhé várható
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 28.
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.