Otthon

Itt a kézzel készült Dolce & Gabbana hűtőszekrény

  • Szerző:nuus
  • 2020.09.24 | 12:18

A luxusmárka már a háztartási gépek közé is betört. Íme az első kézzel festett Dolce & Gabbana hűtő.

Az biztos, hogy a Dolce & Gabbana beszáll a háztartási bizniszbe. Legyen szó korlátozott kiadású tésztagyűjteményről, vagy konyhai eszközökről. A Dolce & Gabbana most hűtőszekrényeket tervez a pompás kúriák számára, és valódi műalkotások!

A tervezők az olasz Smeg készülékmárkával összefogva száz darabban korlátozott kollekciót csinálnak a FAB28 hűtőből, amelyeket mind a Dolce & Gabbana által megbízott művészek festenek meg. A hűtőszekrények lenyűgöző vászonnak bizonyultak Salvatore Sapienza művész számára, aki a szokványos készüléket teljesen átalakította.

Mindegyik modell tartalmazza a kézzel készült terveket is, és tisztelettel adózik az olasz örökségnek, a középkori lovagoktól kezdve a szekerekig, a citromtól a Trinacria szimbolikáig.

Az extravagáns luxus olvadt össze a hasznossággal, amikor a Dolce & Gabbana összefogott a Smeggel, hogy exkluzív számban készítsen egy igazi olasz készülékcsaládot. Ezeket a hűtőszekrényeket nemcsak készüléknek, hanem műalkotásnak kell tekinteni, amely a lehető legjobban ötvözi a művészetet a praktikummal

-mondta a gyártó a majdnem 13 millió forintos hűtő kapcsán.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló