Otthon

Mit néznek meg a vendégek először, ha meglátogatnak?

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.18 | 17:22

Nem szükséges naponta friss virágokat tenni az asztalra, ahogy azt sem ellenőrzi egyetlen vendég sem, hogy ragyog-e a mosdókagyló. Van viszont néhány apróság, ami a legtöbb vendégnek feltűnik, és az Apartment Therapy most ezeket gyűjtötte össze.

Az alapfelszerelés okés-e? – 94 százalék

Van-e vécépapír a fürdőszobában, szappan a kézmosáshoz és tiszta törölköző számukra. Nem kell, hogy ezek luxuscikkek legyenek, a százforintos boltban beszerezhető alapok tökéletesen megfelelnek a célnak.

Állatszőr és -szag van-e? – 87 százalék

Amikor belépünk egy gazdi otthonába, ahol nincs rendszeresen takarítva, szinte azonnal megcsap minket az átható macskahúgyszag. Tovább tetézi a helyzetet, ha a kisállat szőrzetével a kanapén és a szőnyegen is találkozunk: ez általában még a leginkább állatbarát vendégeket is megrázza.

A fények jók-e? – 74 százalék

Zavaró, ha a földön elhelyezett lámpa épp a szemükbe világít, ahogyan ottalvós vendégnél az is, ha nincs kislámpa az ágynál az esti olvasgatáshoz. Persze, nem fognak reklamálni, de jó eséllyel szóvá teszik a hiányosságot. Nem a világ vége, de nem is épp pozitív dolog.

Kapnak-e egy kis teret? – 71 százalék

Bármennyire is extrovertált a hálóvendéged, és akármennyire is jóban vagytok, egy kis nyugalomra neki is szüksége van. Ehhez elengedhetetlen, hogy el tudjon vonulni egy kicsit, magában lehessen, elintézhessen egy privát telefont, satöbbi.

Egyéb furcsaságok… – 65 százalék

Hiányzik egy lépcső az emeletre menet? Folyton kiesik a hálószoba ajtajának kilincse? Nincs kuka a tisztasági/egészségügyi betétnek a vécében? Ha forró vizet engedne a csapból, hideg folyik, vagy épp fordítva? Ezek mind zavarbaejtő dolgok, plusz még cikibb, ha szegény vendég azt hiszi, ő rontott el valamit, ami már egyébként is rottyon volt.

Milyen dolgok idegesítenek téged, ha másoknál jársz látogatóban?

Nyitókép: pixabay.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.