Otthon

Itt az egész házra épített hangrendszer, nemsokára az egész lakásodban szólhat a kedvenc zenéd, és csak egy szavadba kerül

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.10 | 15:11

A Roku az a cég, amelyik a világon a legjobb videóközvetítők egyikét készíti TV-re. Ez azt jelenti, hogy a TV rákapcsolódik az internetre, és a Roku egyéni platformján keresztül lehet nézni a hagyományos TV műsort, vagy akár a Netflixet. A vállalatnak saját TV készüléke is van, viszont most megvették a Dynastrom dán startup céget, ami vezeték nélküli hang közvetítéssel foglalkozik.

A Dynastrom rendszere képes arra, hogy a zene csak ott szól, ahol éppen vagy. Tehát ha reggel fogmosás után átmész a konyhába kávét főzni, a fürdőszobában automatikusan lekapcsol a zene. Természetesen működik az egész házban, a zene mindenhova követ. Viszont ez még nem vezérelhető hanggal, mindenképp kell hozzá telefon, vagy meg kell érinteni a hangfalat, de ez már nem sokáig lesz így.

A Roku már dolgozni azon, hogy csupán beszéddel lehessen irányítani a rendszert.

Ez már nem újdonság, például az Amazon Echo már jó ideje képes ilyesmire, el tudja mondani milyen lesz az aznapi időjárás, le tudja kapcsolni a TV-t és a lámpákat, mindössze csak szólnunk kell neki. Viszont arra nem képes, hogy ott szólaltatja meg a hangfalakat, ahol éppen vagy. Ha kíváncsi vagy miket tud még az Amazon Echo, itt írtunk róla korábban.

A Dynastrom rendszeréről itt láthatsz egy bemutató videót, ebből azonnal lejön, hogy mennyire király ez az egész.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Nuus
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
A következő cikkek betöltése folyamatban...