Otthon

Itt az egész házra épített hangrendszer, nemsokára az egész lakásodban szólhat a kedvenc zenéd, és csak egy szavadba kerül

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.10 | 15:11

A Roku az a cég, amelyik a világon a legjobb videóközvetítők egyikét készíti TV-re. Ez azt jelenti, hogy a TV rákapcsolódik az internetre, és a Roku egyéni platformján keresztül lehet nézni a hagyományos TV műsort, vagy akár a Netflixet. A vállalatnak saját TV készüléke is van, viszont most megvették a Dynastrom dán startup céget, ami vezeték nélküli hang közvetítéssel foglalkozik.

A Dynastrom rendszere képes arra, hogy a zene csak ott szól, ahol éppen vagy. Tehát ha reggel fogmosás után átmész a konyhába kávét főzni, a fürdőszobában automatikusan lekapcsol a zene. Természetesen működik az egész házban, a zene mindenhova követ. Viszont ez még nem vezérelhető hanggal, mindenképp kell hozzá telefon, vagy meg kell érinteni a hangfalat, de ez már nem sokáig lesz így.

A Roku már dolgozni azon, hogy csupán beszéddel lehessen irányítani a rendszert.

Ez már nem újdonság, például az Amazon Echo már jó ideje képes ilyesmire, el tudja mondani milyen lesz az aznapi időjárás, le tudja kapcsolni a TV-t és a lámpákat, mindössze csak szólnunk kell neki. Viszont arra nem képes, hogy ott szólaltatja meg a hangfalakat, ahol éppen vagy. Ha kíváncsi vagy miket tud még az Amazon Echo, itt írtunk róla korábban.

A Dynastrom rendszeréről itt láthatsz egy bemutató videót, ebből azonnal lejön, hogy mennyire király ez az egész.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló