Otthon

Ebbe a vízre épített házba biztosan szerelmes leszel

  • Szerző:nuus
  • 2020.12.29 | 09:48

Tökéletes lett a kínai vállalkozó vízre épített háza, érdemes megnézni a képeket és a videót. Na ez az igazi, álomotthon.

Amikor az ember azt mondja, hogy „álom otthon”, pontosan nem tudjuk, hogy van-e ennek elfogadott szintje? Még mindig évtizedekig vagyunk attól, hogy lebegő otthont építsünk a felhők felett, bár biztos, hogy ez egyszer megtörténik, és szép házak is bőven vannak. Hol van ebben a varázslat?

Erre a kérdésre válaszolhat az az ember, aki ezt megálmodta. A kínai vállalkozó egy tengeri otthonról álmodozott, és egy jó barátjával aki történetesen az építésze is, Dong Xinmenggel lenyűgöző valósággá változtatta ezt az álmot. A vállalkozó gyermekkorában a napjait horgászattal és vitorlázással töltötte, és már korán kialakult egy köteléke a tengerrel. A lebegő sziget ennek a szeretetnek az eredménye, amely a helyi halászok által lebegő tutajokból merít ihletet, és hosszabb ideig tartózkodhatnak a vízen.

Az úszó házat minden oldalról víz veszi körül, és egy méretes alapra épül. Nagyjából 61 000 dollárba került az építése, és több mint egy év kemény munkával készült el.

A szerkezet minden oldalán csúszó üvegajtókkal rendelkezik, így döbbenetes kilátást nyújt. A belépéskor először egy tágas nappaliba lépünk ami magában foglalja az ebédlőt és a konyhát is.

Az otthon két végén egy nagy vendégszoba található, saját fürdőszobával, amelyről nagy teraszokra jutunk ki, ez a tökéletes hely a horgászatra, barnulásra és az úszásra is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló