Utazás

Ezek a legmenőbb lombház szállások

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.03.07 | 16:18
  • trendindex: 4

A természethez közeli fák között tartózkodás annyira pihentető, amennyire csak lehet, és pontosan ez az, amit itt fogsz elérni, úgy pihenni mint sehol máshol. 

Azok számára, akik a következő nyaralásuk során kicsit mást akarnak megtapasztalni, az Airbnb rendkívül egyedi ötleteknek ad otthont, a faházaknak vagyis inkább lombházaknak. Természetesen ezek nem azok amiket apáddal vagy a barátaiddal építettél gyerekkorodban. Ezek fára épített természetközeli, de minden igényt kielégítő lombházak. A természethez közeli fák között tartózkodás annyira pihentető, amennyire csak lehet, és pontosan ez az, amit itt fogsz elérni, úgy pihenni mint sehol máshol.

Őrségi Patakparti Alpaka Panzió Kisrákos

Az Őrségbe mindenképpen el kell menni, hiszen az ország egyik legszebb tája, és legérdekesebb része. Azonban az alpaka farmon megbújó faház garantáltan életreszóló élmény lesz. A 25 m2 alapterületű házban összesen 5 fő fér el. A szálláshely saját erkéllyel, fedett terasszal és fürdőszobával rendelkezik.

TreeHouses Noszvaj

A házak kifejezetten pároknak lettek tervezve, így gyerekmentes szálláshely, a teljes nyugalom, relaxáció és a természet ölelésének átélése a cél. A házak belső terei melegséget és otthonosságot sugároznak, minden lombház teraszán, a magasban egy pezsgőmedence rejlik, emellett panorámás szauna is a rendelkezésetekre áll.

Kerca BioFarm Kercaszomor

Kercaszomoron, egy 10 hektáros lovasbirtokon található a Romantik Faház. A 2 hálótérben összesen 5 fő fér el kényelmesen, így baráti társaságoknak vagy családoknak is kitűnő választás lehet. A birtok közvetlenül az erdő mellett, a patakparton terül el, a teraszon ülve teljesen a természetben borozhatunk.

Treestyle Zebegény

Zebegény környéke a Dunakanyar egyik legfestőibb része, régóta tudjuk. A Treestyle viszont az a hely, ami a környék nyugalmát csak tovább fokozza, olyan kilátás tárul a szemed elé, hogy nem tudsz majd vele betelni, és ahol a külső-belső harmónia szinte tapintható.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló