Utazás

Íme, a világ legnépszerűbb AirBnB szállása

  • Szerző:nuus
  • 2019.09.23 | 14:15

Nehéz lenne kitalálni.

Kép: AirBnB

Mi ugrik be először, amikor az embertől megkérdezik, hogy melyik lehet a világ legfelkapottabb szállása az AirBnB-n? Egy menő penthouse New Yorkban, vagy egy kis kuckó egy privát szigeten? Egyik sem találna, a Vox szerint egy lombház a legnépszerűbb, ami Kalifornia északi részén, Aptos-ban helyezkedik el.

Évente hárommillióan nézik meg, és 2020 közepéig le van foglalva

A Mushroom Dome nevű házikónak Kitty Mrache a tulajdonosa, aki megosztotta a hely sztoriját. Egy hajléktalanná vált barátja építette, akinek megengedte, hogy a szülei telkén húzza meg magát a két lányával. Összekötötte egy dizájnerrel, majd megépült a tíz négyzetméteres kuckó, ahol tíz évig lakott, majd összeházasodott valakivel, és otthagyta a helyet.

Ezután átszállította a lombházat a saját telkére, kiegészítette egy fürdőszobával és egy terasszal, hogy amikor a felnőtt gyerekei meglátogatják, legyen hol aludniuk. Így az év nagy részében üresen állt, viszont hallott egy kis startupról a Szilícium-völgyben, akik otthonmegosztással foglalkoznak. Ennek már tíz éve, azóta a világ legfelkapottabb AirBnB-je lett. Végül is, kinek nem egy lombház, vagy valami nagyon hasonló volt a gyerekkori álma?

Forrás: Fintechradar.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.