Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Utazás

Ilyen volt a szexuális luxustúra egy résztvevő szerint

  • Szerző:nuus
  • 2018.11.08 | 10:47
  • trendindex: 3

Pár hónapja körbejárta az internetet a szexkirándulás híre, ahova harminc vendéget vártak. Na, most lement a túra, és Ryan, egy New York-i fogorvos beszámolt az élményeiről.

Korlátlan droggal és alkohollal, na meg fejenként kettő örömlánnyal hirdették a Sex Island nevű extravagáns rendezvényt. A vendégeket egy luxusjachttal szállították a szigetre, természetesen egy halom pénzért.

Az újságban olvastam az eseményről, és úgy voltam vele, hogy erre el kell mennem. Miután kifizettem, jött is az aranyozott jegy, rajta a nevemmel.

– mesélte Ryan, aki azt hazudta a feleségének, hogy üzleti konferenciára megy. Elmondása szerint a harminc főből mindenki férfi volt, leszámítva egy nőt, aki a párjával érkezett. Egyébként mindenkinek valami menő szakmája volt, ügyvédek és orvosok, 25 és 50 között, a nagyjuk házas. Még egy pár kocka is volt ott a Szilícium-völgyből, akik soha nem csináltak még hasonlót sem.

Minden vendég két nőt választhatott magának, aki társaságként szolgált a túrára. Tizenöt perc sem telt el, már szexeltem a lányaimmal.

– mondta. A hely tényleg tele volt drogokkal, kokaintól a speedig minden. Ryan találkozott egy toothy nevű szerrel is, ami bepörgette az embert, és azonnal szexelni akart tőle.

A buli annyira jól sikerült, hogy Ryan öt másik arccal még maradt három napig fejenként hatezer dollárért. Ki gondolta volna, hogy ez nem egy átverés, és tényleg azt kapják a vendégek, amit megígértek nekik?

Forrás


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.