Utazás

Zabálnivaló a Heathrow karácsonyi reklámja

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.18 | 10:04
  • trendindex: 5

Mikor már azt hinnénk, hogy immunisak vagyunk a cukiságra, akkor jön ez a két repülős mackó és azonnal levesznek a lábunkról.

heathrow

A Best Gift of All (A legjobb ajándék) címen futó minifilm egy korosodó mackópár hazatérési kalandjait meséli el. Edward Bair és neje, Doris tündérien bukdácsolnak a tranzitban, miközben egy remek Chas & Dave dal szól – adja hírül a Your Heathrow.

Hogy még mi – és ki – vár a mackókra Anglia leghíresebb repterén, azt nem spoilereznénk el, a lényeg, hogy az utazási kedvet meghozza, minden irányba. A kereskedelmi igazgató, Jonathan Coen beavat a részletekbe is:

A karácsony a kedvenc időszakom a Heathrow-n: tele van ilyenkor a reptér, az ünnepek idejére újra egyesülő családokkal. Az őket átjáró izgalmat próbáltuk a filmben kiábrázolni, a mackók segítségével.

A 70 éves, rendkívül népszerű reptéren egyébként évi 70 millió utas fordul meg, és 80 légitársasággal, plusz 180 célállomással áll kapcsolatban. A Heathrow évek óta méltán érdemli ki a Legjobb Nyugat-európai Reptér címet, de a Legjobb Terminál is zsinórban 5 éve az itteni, sőt: Shopping szempontjából 7 éve áll az első helyen.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló