Utazás

Hogyan úszd meg olcsón az all inclusive nyaralást? Mutatjuk a tippeket – videó

  • Szerző:nuus
  • 2022.11.23 | 18:18

Még az is lehet, hogy ezzel többet spóroltok, mint gondolnátok.

Rodosz a Dodekánok legnagyobbika, Görögország negyedik legnagyobb szigete. Közkedvelt nyári úti cél, mivel gazdag történelemmel, különleges kultúrával és pörgős éjszakai életével vonzza a turistákat.

A festői falvak, az értékes műemlékek és a gazdag régészeti lelőhelyek, a középkori erődök, várak és a csodálatos strandok felsorolásszerűen érzékeltetik Rodoszt miért érdemes újra és újra felkeresni! És most mi is ezt tettük, ugyan nem nyáron, hanem október második felében kerestük fel a szigetet, és nem csalódtunk.

Az időjárás kellemesen meleg volt, így egész nap lehetett napozni, füredi, és kirándulni. Ez már sokkal kellemesebbé tette a szigetet mint előző nyáron megtapasztaltuk.

Videónkban beszélünk az all inclusive szállodákról is, hogy kinek tudom ajánlani, és kinek nem. Persze drágább mint a legtöbb szálloda, de elő és utószezonban kis szerencsével könnyen ki lehet olyat fogni, ahol ha kiszámoljuk mennyit költenénk ételre és italra, akkor az jön ki a végére, hogy a szállás alig kerül valamibe.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló