Film

Ridley Scott nem hajlandó szuperhősös filmet forgatni

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.02 | 08:37

A nagy direktornak erre nyomós okai vannak, előre is elnézést kérünk minden képregény-rajongótól.

Youtube
Youtube

Az Alien-filmek rendezőjének jobb dolga is van annál, sem hogy fura ruhás félisteneket irányítson, akik a kozmosz mélyéből érkeznek, azért, hogy az univerzum sorsát egyengessék. Na jó, azért valami hasonlót láttunk már tőle néhányszor. Mindenesetre a brit mester pár csípős megjegyzést megeresztett, melyek főleg a Marvel és DC rajongókat fogják szíven ütni – készít fel az Uproxx.

A szuperhősös mozi nem az én műfajom, ezért sem vállaltam még sohasem ilyesmit. Pedig megkerestek már párszor ilyen munkákkal. Egészen egyszerűen nem vagyok képes hinni abban, hogy egy vékony ökörnyálon való függeszkedés méltó helyzet volna egy félistenhez.

summázza véleményét a Szárnyas Fejvadászt és a Gadiátort is jegyző rendező, akinek legújabb filmje, az Alien: Covenant 2017 májusában kerül a mozikba. Kicsit enyhébben fogalmaz később:

Bár ha jobban belegondolunk, a Szárnyas Fejvadász már majdhogynem egy képregény-szerű film: egy sötét történet, mely egy irreális világban bontakozik ki. Ha abba a közegbe helyeznéd bele például Batmant vagy Supermant, végtére is egy kegyetlen jó sztorit kapnál.

via GIPHY


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló