Film

Maisie Williams a Trónok harcából cuki rajzfilmhang lesz

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.18 | 19:32

Méghozzá Nick Park és az Aardman Animations következő filmjében. Olyanok lesznek hangtársai, mint Tom Hiddlestone és Eddie Redmayne.

ANAHEIM, CA - FEBRUARY 01: In this handout photo provided by Disney Parks, "Game of Thrones" actress Maisie Williams attempts to remove the Sword in the Stone during her first visit to Disneyland Park February 1, 2016 in Anaheim, California. (Photo by Paul Hiffmeyer/Disneyland Resort via Getty Images)
Maisie Williams első látogatása az anaheimi Disneyland Parkban (Fotó: Paul Hiffmeyer/Disneyland Resort via Getty Images)

Bár Arya Stark elég marcona, kemény kiscsaj lett, aki a gyilkolástól sem riad vissza, az őt alakító Maisie Williams ettől még továbbra is a legcukibb mosolyú szereplő a Trónok harca sorozatban.

Nick Parknak, az Aardman Animatons urának is ez a gondolat motoszkálhatott a fejében, amikor új rajzfilmjéhez hangokat keresett. A Early Man címet viselő ősemberes animációjához ekkorra már becsekkolt Tom Hiddlestone és Eddie Redmayne.

Williams a főszereplő karakter, Goona hangja lesz, ami Park szerint pontosan a színésznőre illő szerep, még ha csak hang is.

Óriási Aardman rajongó vagyok! Nick Park felkérésével egy álmom vált valóra,

reagált a szuperlelkes színésznő.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló