Film

Készül a Deadpool 3, ám éles váltásra számíthatunk

  • Szerző:nuus
  • 2019.01.22 | 12:41

Na ne, Ryan Reynolds blöfföl, vagy a tökös karakter tényleg cuki lesz?

A Deadpool 2-t olyan nagy erőkkel harangozták be, hogy már néha a rajongóknak is sok volt Ryan Reynolds média-jelenléte. Most, hogy a franchise következő része is már a kanyarban van, hasonló mértékű piros latex-áradatra számíthatunk, ám némi csavarral.

Reynolds Kínában tartott a minap egy sajtótájékoztatót, melyen a legutóbbi epizód meseszép, családbarát verzióját vezette fel

Volt egyszer egy Deadpool

címmel. A kanadai színész nem bocsátkozott konkrét részletekbe a jövőt illetően, de azt elárulta, hogy ezúttal

Az írók és a producerek egy teljesen eltérő irányba indultak el. Gyakran csak négy mozi után jutnak el oda, hogy rebooton vagy cserén essen át a főhős.

Most ezzel azt akarja mondani, hogy Deadpool pályája módosul, vagy pedig hogy új szuperhősöknek fognak inkább helyet szorítani?

A latexruhás antihős hozott már létre egy ütőképes egységet: Domino, Bedlam, Shatterstar, Zeitgeist, Vanisher és Peter személyében. Majd a 2. rész végére egy új X-Force lépett elő, melyet Cable (Josh Brolin), Domino (Zazie Beetz), Firefist (Julian Dennison), Negasonic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand), Colossus (Stefan Kapičić) és a taxis Dopinder (Karan Soni) alkotott.

via GIPHY

Már egy önálló X-Force film is szóba került, ami a Bosszúállókhoz hasonlóan működne:

Egy időrendet hoztunk létre, melyben a Deadpool 3-at az X-Force-mozi előzi be.

nyilatkozta Rhett Reese és Paul Wernick. Ám a széria írói nem láttak mindent előre: Reese beszámolt arról, hogy

az X-Force-ot mégsem mi írjuk – Drew Goddardé lett a feladat, ahogyan a rendezői szék is. Ez a terv, és mi ebben nem veszünk részt. De biztosan lesz valamikor Deadpool 3 is, csak most az elsőbbséget átadtuk ennek a projektnek.

Goddard jegyzi a Daredevil-sorozatot és a 2015-ös The Martian című mozit is. Wernick megerősíti, hogy ők közben folyamatosan agyalnak Reynoldsszal, küldik egymásnak az ötleteiket:

Üzenetek vagy hívások formájában tartjuk a kapcsolatot, egy percre sem megy ki a fejünkből a Deadpool. Amint eljön a mi időnk, elő is állunk valamivel. De most máson – az X-Force-on – van a hangsúly.

idézi a Ladbible.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló