Film

Hoppá, Deadpool venné át Stan Lee cameóit a Marvel mozikban?

  • Szerző:nuus
  • 2018.11.20 | 09:25

A 95 évesen elhunyt legenda pótolhatatlan, de Ryan Reynoldsnak még ezt is elnézné.

Világszerte gyászolják Stan Lee elvesztését a Marvel-hívek, ám egy cseppet eretnek gondolat is felütötte már a fejét, arra vonatkozóan, hogy hogyan lehetne tovább éltetni a 95 évesen elhunyt matuzsálem örökségét.

 

View this post on Instagram

 

Thanks for everything, Stan.

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Rajongók felvetették, mi lenne ha Lee legendás filmes felbukkanásai folytatódnának: méghozzá Ryan Reynolds személyében. Deadpool megformálója hasonlóan üde színfolt volna a szuperhősös mozik váratlan pillanataiban.

 

View this post on Instagram

 

We’re excited to read ALL these new comics and more! What are you adding to your #MarvelPullList? #NCBD

A post shared by Marvel Entertainment (@marvel) on

Nemsokára egy új korszak kezdődik a képregényadaptációk történetében – a következő mozikba már a Marvel-alapító nehezen szőhető bele, ám Deadpoolra talán még ő is büszke lenne. Még álbajuszt is viselhetne a sajátos humorú latexruhás antihős.

A Disney/Fox-konzorcium remélhetőleg vevő lesz a javaslatra.

A Bosszúállók 4-ben

még látni fogjuk a doyent, mert azok a felvételek elkészültek időben. Akárcsak a Marvel Kapitány- és a Spider-Man: Far From Home-beli jelenetei. Eközben a Deadpool2 ismét a mozikba kerül, méghozzá december közepén: PG-13 változatban, Once Upon a Deadpool címmel, új jelenetekkel feldúsítva.

Jóval lágyabb lesz, ami ritkaság, mert felnőttfilmet nem nagyon szoktak újravágni – de a 734 millió dolláros bevételből futja ilyesmire. A mozivásznon egy falon megjelenő graffitit kell figyelnünk majd, ha Stan Lee-t látni szeretnénk.

Lee bónuszban még előkerül a Ralph Breaks the Internet című animációs flmben is, amely november 21-étől látható, illetve a Spider-Man: Into the Spider-Verse című alkotásban is, melyet december 14-től vetítenek, teszi hozzá a Movieweb.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.