Film

Deadpool 2, vágatlanul, jöhet?

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.09 | 10:24

A San Diegoi Comic-Con közönsége ebben a ritka kegyben fog részesülni. Bizony, készült egy rendezői változat is, amit egyelőre csak a kiváltságosok láthatnak.

A Deadpool alkotója, Rob Liefeld nemrég csúnyán beleszaladt a késbe, mikor azzal viccelt Twitteren, hogy a híresen humortalan Russell Crowe-t is leszerződtette volna akár a második részhez, méghozzá Cable szerepére.

via GIPHY

De még ez a balhé sem gátolta meg a 20th Century Fox stúdiót abban, hogy egy különleges vetítést tervezzen be. Az idei san diegoi Comic-Con látogatóit fogja érni az a megtiszteltetés július folyamán, hogy részt vehetnek egy olyan, a találkozóhoz közeli Horton Grand Theatre-beli mozizáson, ahol a Deadpool 2-t vágatlanul láthatják.

Holding out for a home game in 2026. #GlobalDrinkingVessel

A post shared by @ deadpoolmovie on

Persze sem a Fox, sem a Comic-Con nem traktálja az érdeklődőket konkrét, szaftos részletekkel, csak ilyen nagyzoló kijelentések hangzottak el eddig, hogy

hiper-szuper, különleges moziélmény

és hogy csupa meglepetés várható. Így akár a kivágott jelenetek közt olyan is meglapulhat, amelyben egy váratlan, nem beharangozott cameo tűnik fel. A július 21-én zajló, délutáni Deadpool panelhez kapcsolódó vetítés este tízkor veszi kezdetét, tájékoztat az Uproxx.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló