Film

Hoppá! Az új Alien filmből kikerült egy ötperces részlet

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.23 | 11:33

Hülyét csinál saját múltjából az Alien: Covenant első jelenete.

Last Supper, vagyis az utolsó vacsora címet kapta a 20th Century Fox Youtube-csatornájára feltöltött részlet, ami már az új Alien filmből, az Alien: Covenantból származik. A jelenet címe akár baljós is lehetne, főleg, ha azt vesszük, hogy az asztal körül vidáman vacsorázó legénység áll a középpontban. Aki látta a legelső Alien filmet, biztosan rémlik neki egy hasonló képsor, és igen, pontosan azt az ikonikus részletet parodizálja most ki ez a videó:

Az Alien: Covenant 2017 májusának közepén érkezik majd a mozikba, Ridley Scott rendezésében. Scott az legelső Alien film rendezője volt, az általa kreált tökéletes túlélő horrorból csinált aztán James Cameron egy nagyon durva akciófilmet, a harmadik részben aztán David Fincher kapta meg a történetet, amit megint elvitt a horror irányába. A negyedik rész Jean-Pierre Jeunet-vel már eléggé véleményes volt (sokan a harmadik epizódot is gyengébbnek tartják, pedig egészen különleges hangulata van, mi szerettük), pihenni is küldte egy időre a Fox stúdió az alieneket.

Ridley Scott visszatérő filmje ezért el is hagyta a címet, Prometheus lett belőle, bár a végén azért megjelenik a filmtörténelem leghíresebb űrszörnye. A történet folytatása azonban már Alien cím alatt fut majd, Prometheus 2 helyett Alien: Covenant, és mivel Scott ismét beadta a derekát a franchise-nak, Neill Blomkamp tervezett, teljesen független Alien-filmje parkoló pályára került.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló