Film

Nicole Kidman olyan anyuka lesz a következő filmjében, akit a valóságban el se játszhatna

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.03 | 12:31

Persze Hollywoodban, mint tudjuk jól, semmi sem lehetelen.

LOS ANGELES, CA - JANUARY 29: Musician Keith Urban and actor Nicole Kidman attend The 23rd Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 29, 2017 in Los Angeles, California. 26592_012  (Photo by Christopher Polk/Getty Images for TNT)
Nicole Kidman Los Angelesben, a 23. SAG Awardson, január 29-én. Fotó: Christopher Polk/Getty Images for TNT.

Jövőre jön a mozikba az Aquaman című szuperhősös film, amit az Insidious filmekkel elhíresült James Wan rendez, a címszerepet pedig a 37 éves Jason Momoa alakítja. A figura (és a színész) a tavalyi Batman Superman ellen: Az igazság napja című filmben mutatkozott be, de a jövő évi önálló film előtt lesz még egy jelenése az idei Justice League-ben.

Az Aquaman filmben Nicole Kidman is fontos szerephez jut, ő fogja eljátszani Momoa filmbeli anyját, ami azért is hajmeresztő, mert ránézésre se tűnik akkorának a korkülönbség a két színész között. Ha a pontos dátumokat is megnézzük, láthatjuk: Kidman mindössze 12 évvel idősebb Momoánál. Persze tudunk gyermekanyákról, de ez így akkor is mivan?-kategóriás.

Azonban Hollywood nem ennyire szőrös szívű, ezért a fentinél jóval durvább példák is akadnak. A legkeményebb szituban Angelina Jolie volt, aki ugyan a valóságban egyetlen évvel idősebb Colin Farrellnél, mégis lazán eljátszotta a Nagy Sándorban a színész édesanyját. Hoppá!

via GIPHY


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló