Film

Chris Evans Ryan Goslingra vadászik a Netflixen

  • Szerző:nuus/MTI
  • 2022.02.04 | 16:48

Chris Evans Ryan Goslingra vadászik a The Gray Man című új akcióthrillerben, amelyet Joe és Anthony Russo készít a Netflix számára.

A deadline.com cikke szerint a steramingszolgáltató, amely a pandémia alatt további tízmillió előfizetővel gyarapodott, James Bond-színvonalú új filmsorozatban gondolkodik, amelyhez minden eddiginél nagyobb, 200 millió dolláros (62 milliárd forintos) költségvetést biztosítanak.

A Joe Russo, Christopher Markus és Stephen McFeely forgatókönyvéből készülő The Gray Man egy volt CIA-ügynökről, Court Gentryről szól, akiből szabadúszó bérgyilkos válik. Az akcióthriller egy gyilkosok közötti halálos párbaj, amelyben Gentryre (Gosling) vadászik világszerte egykori CIA-s kollégája, Lloyd Hansen (Evans). A forgatókönyv Mark Greaney 2009-ben megjelent, azonos című regényén alapul, amelynek folytatásai is sikert arattak.

A film producerei között szerepel a Russo fivérek és Mike Larocca AGBO produkciós cége, valamint Joe Roth és Jeff Kirschenbaum is. A várakozások szerint Gosling egy sor további Grey Man-produkcióban alakítja majd a főszerepet. A forgatás Los Angelesben kezdődhet januárban, a további nemzetközi helyszíneket később véglegesítik.

Az a szándékunk, hogy a The Grey Man felvegye a versenyt bármelyik mozifilmmel, és hogy Goslinggal és Evansszel forgathatunk, az egy valóra vált álom számunkra. Úgy képzeljük, hogy létrehozunk egy franchise-t és felépítünk egy egész univerzumot, amelynek Ryan áll a középpontjában

– mesélte Joe és Anthony Russo. A Russo testvérek a Hercules élőszereplős változatán is dolgoznak a Disneynél, és a Netflixszel, valamint Michelle és Barack Obama Higher Ground Productions nevű cégével közösen adaptálják az Exit West című regényt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.