Film

Michael Fassbenderrel készül a Kung Fury folytatása

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.13 | 09:13

A ’80-as évek akció-paródia ráadásul ismét David Hasselhoffal támad.

A retro-hullámot 2015-ben zseniálisan meglovagoló Kung Fury alig fél órás lett, de azonnal kultstátuszig vitte. Most David Sandberg és a KatzSmith Productions újra felveszi a film fonalát, ráadásul beemeli Michael Fassbendert is. Az Oscar-jelölt 41 éves színész is jó eséllyel csatlakozik az időutazáshoz, akárcsak David Hasselhoff, aki a három évvel ezelőtti moziban is felbukkant.

A veterán színész-énekes akkor elénekelte a True Survivor című főtémát a nagyot ment kisfilmben, melyet a Cannes-i vetítések közé is beválogattak, illetve világszerte 40 millióan tekintettek meg.

Nyáron indulna a forgatás, Európában és Amerikában, és a sztori szorosan követi majd az első rész előzményeit. A történet szerint 1985-ben járunk, a helyszín ismét Miami, mely város biztonságáról minden idők legtökösebb zsaruja, Kung Fury gondoskodik, aki már Kung Fuhrert, azaz Adolf Hitlert is móresre tanított korábban.

Most egy társa tragikus halált fog halni, majd egy titokzatos gonosztevő lép elő a homályból, aki a Fuhrer oldalára áll. Kung Fury persze nem hagyja annyiban a dolgot: időn és téren át utazva siet a bajbajutottak segítségére: a célja nem más, mint a Miami Kung-Fu Akadémia védelme.

David Katzenberg és a KatzSmith égisze alatt készül a folytatás, akik rekord szinten kaszáltak az AZ című filmmel tavaly: 700 millió dollárt hozott a bohócos horror a produceri gárdának. A Bloom a jövő héten vezeti elő a filmtervet a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon, a befektetők számára, számol be a The Hollywood Reporter.

A VHS- és Nintendo-világot minden rezdülésében tökéletesen idéző, első időutazós alkotás itt látható:

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.