Film

Fassbender jó időre visszavonul, Magneto eltűnik

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.22 | 11:03

Úgy tűnik, kiakciózta magát az amúgy munkamániás színész.

YouTube
YouTube

Hosszabb időre szeretne visszavonulni a színészettől a 39 éves, ír-német származású Fassbender, aki mostanra az egyik legfelkapottabb mozisztár lett. Az Assassin’s Creed mellett az X-men ifjú Magneto-jaként és az Alien-filmek androidjaként is a retinánkba égett, de úgy látszik, az alakításaitól besokallt:

Telítődtem. Pedig brutális étvágyam és energiám van, és mániákusan is vetem bele magam a feladatokba. De most le kell állnom egy időre. Az utóbbi öt évben egymást érték a filmjeim, szinte munkaalkoholistává váltam.

A szakmából nem tervez kiszállni, de most, a csúcs után úgy érzi, egy lejtmenet következik. Nagy hatással volt rá az is, amire a december végén bemutatásra kerülő Assassin’s Creed kapcsán az Ubisoft játékfejlesztői hívták fel a figyelmét:

Fogalmam sem volt azokról az emlékekről, amelyeket őseink hagynak ránk a DNS-en keresztül. Lenyűgözött ez a tudományos alaposság. A rendezőnk, Justin Kurzel szerint ez a film az identitásunkat érinti: hogy valójában hová tartozunk. Az ősök és gyökerek kérdése, illetve hogy te mit hagysz majd magad után a következő nemzedéknek.

Lehet, hogy itt volna az ideje apává válnia?


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló