Film

Lars von Trier részben Trumpról mintázta új filmje sorozatgyilkos főszereplőjét

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.14 | 12:39

A film, melynek címe The House That Jack Built, majd csak jövőre kerül a mozikba.

BERLIN, GERMANY - FEBRUARY 09: Director Lars von Trier attends the 'Nymphomaniac Volume I' (long version) photocall during 64th Berlinale International Film Festival at Grand Hyatt Hotel on February 9, 2014 in Berlin, Germany. (Photo by Clemens Bilan/Getty Images)
Lars von Trier a 64. Berlini Filmfesztiválon 2014-ben. Fotó: Clemens Bilan/Getty Images.

Von Trier tegnap beszélt egy kicsit a készülő új moziról. A  House That Jack Built című film főszereplője Matt Dillon lesz, ő formálja meg a sorozatgyilkost, akinek 12 évig tartó, egyre véresebb tevékenységét követi nyomon a film.  A dán rendező elmondta, hogy a filmet az élet egyre növekvő gonoszsága és lélektelensége inspirálta, melynek

tökéletes bizonyítéka a Homo Trumpus, a patkánykirály hatalomra kerülése.

Ez lenne maga Donald Trump. Von Trier egy promófotót is megosztott, melyen ő maga látható korhű jelmezben, amit egy filmklasszikus, Theodore Dreyer 1932-es horrorfilmje, a Vampyr inspirált.

Von Trier még azt is megosztotta rajongóival, hogy “újra inni kezdtem, így dolgozni is tudok megint”. Márciusban kezdődik és májusban ér véget a forgatás, a film pedig 2018-ban kerül a mozikba.

Von Trier egyébként sosem rejti véka alá miről mit gondol, így a Grammy-ről is kifejtette rövid, de annál velősebb véleményét, amivel csak egyet érteni tudunk:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló